about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت ایکس اِی آی از اپل و اُپن اِی آی به دلیل توطئه غیرقانونی برای خنثی‌کردن رقابت در حوزه هوش مصنوعی شکایت کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، استارتاپ هوش مصنوعی ایکس اِی آی (xAI) متعلق به ایلان ماسک، روز دوشنبه در دادگاه فدرال ایالات متحده در تگزاس از اپل و شرکت اُپن اِی آی (OpenAI)، سازنده چت جی‌پی‌تی، شکایت و آنها را به توطئه غیرقانونی برای خنثی‌کردن رقابت در حوزه هوش مصنوعی متهم کرد.

در این دادخواست آمده است که اپل و اُپن اِی آی «بازارها را قفل کرده‌اند تا انحصار خود را حفظ کنند و از رقابت نوآورانی مانند X و xAI جلوگیری کنند».

اپل با همکاری اُپن اِی آی، چت جی‌پی‌تی را در سیستم‌عامل آیفون، آیپد و مک خود ادغام کرده است. 

در این دادخواست آمده است:  

اگر قرارداد انحصاری اپل با اُپن اِی آی نبود، این شرکت هیچ دلیلی برای خودداری از نمایش برجسته‌تر اپلیکیشن X و اپلیکیشن Grok در اپ‌استور خود نداشت.

در این دادخواست، استارتاپ هوش مصنوعی ایکس اِی آی اعلام کرده است که به دنبال میلیاردها دلار خسارت ادعایی است.

سخنگوی اُپن اِی آی در بیانیه‌ای گفت: 

این آخرین شکایت با الگوی آزار و اذیت مداوم آقای ماسک مطابقت دارد.

ماسک روز دوشنبه، طی پستی در پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس، ادعاهای مطرح شده در دادخواست را تکرار کرد و نوشت:

یک میلیون بررسی با میانگین ۴.۹ برای Grok و هنوز هم اپل از ذکر Grok در هر فهرستی خودداری می‌کند. 

ماسک اوایل این ماه تهدید کرده بود که از اپل شکایت خواهد کرد و در وب‌سایت ایکس نوشت که رفتار اپل دستیابی به رتبه اول در اپ استور را برای هر شرکت هوش مصنوعی دیگری به جز OpenAI غیرممکن می‌کند.

کارشناسان حقوقی ضد انحصار که در این دعوی حقوقی دخیل نیستند، گفتند که موقعیت غالب اپل در بازار گوشی‌های هوشمند می‌تواند ادعاهای xAI مبنی بر اینکه این شرکت به طور غیرقانونی فروش آیفون خود را با ChatGPT شرکت OpenAI مرتبط می‌کند، تقویت کند.

شیوه‌های فروشگاه اپل محور چندین دادخواست بوده است. در یک پرونده جاری از سوی اپیک گیمز، سازنده بازی ویدئویی «فورت نایت»، قاضی به اپل دستور داد تا رقابت بیشتری را برای گزینه‌های پرداخت اپلیکیشن فراهم کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.