about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

درآمدهای ایکس به‌دلیل تحریم‌های تبلیغاتی به‌شدت کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان , پس از خرید توییتر سابق یا ایکس فعلی توسط ایلان ماسک، بسیاری از برندها با ادعای ناامن‌شدن فضای این پلتفرم، سفارش تبلیغات در آن را متوقف کردند. اخیراً نیز با پررنگ‌شدن نقش ایلان ماسک در دولت ترامپ، برندهای بیشتری اعلام کرده‌اند که ایکس را ترک می‌کنند یا دیگر تبلیغاتی در آن انجام نخواهند داد. به گزارش تک کرانچ، در پاسخ به این تحرکات، ایکس حالا اعلام کرده که شکایتی را علیه برندهایی که تبلیغات در این پلتفرم را تحریم کرده‌اند، ثبت می‌کند.

بسیاری از برندها سفارش تبلیغات در ایکس را متوقف کرده‌اند

 

شبکه اجتماعی ایکس برای اولین بار در آگوست سال گذشته میلادی شکایتی را علیه فدراسیون جهانی تبلیغ‌کنندگان و اتحاد جهانی رسانه‌های مسئول به ثبت رساند. اما مدت کمی پس از این شکایت، فدراسیون جهانی تبلیغ‌کنندگان به فعالیت‌های اتحاد جهانی رسانه‌های مسئول پایان داد، اما مدیرعامل این سازمان ظاهراً به اعضا گفته است که با شکایت ایکس مقابله خواهد کرد.

ازجمله برندهایی که ایکس حالا از آنها شکایت کرده می‌توان به نستله، Abbott، لگو، Laboratories، پینترست، Colgate و Shell اشاره کرد. ایکس معتقد است که این برندها به‌صورت سیستماتیک سفارش تبلیغات در این پلتفرم را متوقف کرده‌اند.

ایکس در شکایت خود ادعا کرده که فدراسیون جهانی تبلیغ‌کنندگان از طریق اتحاد جهانی رسانه‌های مسئول تحریم تبلیغاتی این پلتفرم را سازماندهی کرده تا ایکس را به رعایت استانداردهای ایمنی مدنظر خود مجبور کند.

ایکس همچنین گفته که این تلاش‌ها موفقیت‌آمیز بوده و در حد فاصل بین نوامبر تا دسامبر ۲۰۲۲، حداقل ۱۸ تبلیغ‌کننده وابسته به اتحاد جهانی رسانه‌های مسئول سفارش تبلیغات در این پلتفرم را متوقف کرده و سایر تبلیغ‌کنندگان نیز هزینه‌های تبلیغاتی صرف‌شده در ایکس را به میزان قابل‌توجهی کاهش داده‌اند.

کاهش تبلیغات در ایکس باعث کاهش شدید درآمدهای این شرکت شده است، به‌طوری‌که ایلان ماسک اخیراً به کارمندان ایکس گفته که این شرکت از لحاظ مالی در وضعیت نامطلوبی به‌سر می‌برد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.