about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد کنسرسیوم ایمنی هوش مصنوعی

شرکت های هوش مصنوعی برای مقابله با خطرات این فناوری به کنسرسیوم ایمنی می پیوندند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،دولت بایدن اعلام کرد که شرکت های پیشرو هوش مصنوعی در میان بیش از ۲۰۰ نهادی هستند که به یک کنسرسیوم جدید آمریکایی برای حمایت از توسعه و استقرار ایمن هوش مصنوعی مولد می پیوندند.

جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، تشکیل کنسرسیوم موسسه ایمنی هوش مصنوعی آمریکا (AISIC) را که شامل شرکت های اُپن اِی آی (OpenAI) و گوگل می شود، اعلام کرد.

این کنسرسیوم شامل شرکتهای های متا،اپل،آمازون،انویدیا،اینتل و چند شرکت و بانک دیگر میباشد.

جینا ریموندو در بیانیه ای گفت:  
 

دولت آمریکا نقش مهمی در تنظیم استانداردها و توسعه ابزارهای مورد نیاز برای کاهش خطرات و مهار پتانسیل عظیم هوش مصنوعی دارد.
 

این گروه وظیفه دارد روی اقدامات اولویت بندی شده در فرمان اجرایی هوش مصنوعی رئیس جمهور بایدن از جمله تدوین دستورالعمل ها، ارزیابی قابلیت ها، مدیریت ریسک، ایمنی و امنیت و علامت گذاری کردن محتوای ترکیبی کار کند. 
 

شرکت های بزرگ هوش مصنوعی سال گذشته متعهد شدند که محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را برای ایمن تر کردن این فناوری علامت گذاری کنند. 
 

بایدن به آژانس های امنیت سایبری دستور داد تا استانداردهایی را تعیین کنند و به خطرات شیمیایی، بیولوژیکی، رادیولوژیکی، هسته ای و امنیت سایبری مرتبط بپردازند.
 

در ماه دسامبر، وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد که اولین گام را به سمت نوشتن استانداردها و راهنمایی های کلیدی برای استقرار و آزمایش ایمن هوش مصنوعی برداشته است. این کنسرسیوم بزرگ ترین مجموعه تیم های تست و ارزیابی را تشکیل می دهد و بر ایجاد پایه هایی برای علم جدید ایمنی هوش مصنوعی تمرکز خواهد کرد. 
 

در حالی که دولت بایدن به دنبال حفاظت از خطرات هوش مصنوعی میباشد ، تلاش ها در کنگره آمریکا برای تصویب قوانین مربوط به هوش مصنوعی متوقف شده است. 
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.