about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس کل سازمان توسعه تجارت گفت که شرایطی فراهم می‌شود که این افراد هیچ هزینه اضافه‌ای پرداخت نکرده و فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده را پرداخت کنند و امکان رجیستر کردن گوشی‌های آنها فراهم می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رئیس کل سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه به زودی گوشی‌های آیفونی که از قبل وارد کشور شده‌اند تعیین تکلیف خواهند شد، گفت که شرایطی فراهم می‌شود که این افراد هیچ هزینه اضافه‌ای پرداخت نکرده و فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده را پرداخت کنند و امکان رجیستر کردن گوشی‌های آنها فراهم می‌شود.

محمدعلی دهقان دهنوی – رئیس کل سازمان توسعه تجارت – درباره آزادسازی واردات آیفون توضیح داد: آزادسازی واردت با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت مصوب شد،   برای واردات گوشی دو رویه اصلی وجود دارد یکی رویه تجاری و دیگری رویه مسافری  با نرخ ورودی 30 درصد است که مسافران در بدو ورود  گوشی‌های خود را اظهار می‌کنند و این گوشی ثبت می شود و سپس در سامانه همتا رجیستر می شود که دو روز دیگر فعال می‌شود.

وی درباره رجیستری گوشی‌های آیفون و تعیین تکلیف  آن دسته از افرادی که قبل از این آزادسازی آیفون به هر طریقی مسافری یا از هر جایی تهیه کرده بودند، نیز گفت : کسانی که قبلا آیفون وارد کرده‌اند این امکان برایشان وجود ندارد که از مرز وارد شوند یعنی ما نمی‌توانیم بگوییم شما بروید خارج از کشور دوباره وارد شوید که انشاالله به زودی این مشکل را حل خواهیم کرد یعنی نمی‌خواهیم که یک سختی جدیدی برایشان ایجاد کنیم که مثلاً بخواهند دوباره از مرز وارد شوند و آن موقع ثبت کنند، حتی متاسفانه گزارش‌هایی هم رسیده که بعضی از هموطنان سعی کردند از سهمیه مسافری که وارد می‌شود استفاده کنند و این کار را انجام دهند که ما نمی‌خواهیم این اتفاق افتاده و آنها متحمل هزینه اضافی شوند.

دهنوی  با حضور در برنامه صف اول صدا وسیما عنوان کرد که ما در حال آماده‌سازی مقررات موجود و رویه‌های عملیاتی هستیم و باید فضایی ایجاد کنیم که امکان وصول این عوارض گمرکی در جایی خارج از آن مبادی ورودی فراهم شود؛ از لحاظ فنی، زیرساختی و مقررات این موضوع را بررسی و تا چند روز آینده مسیرش آماده‌سازی خواهد شد.

به گفته رئیس کل سازمان توسعه تجارت این قول را می‌دهم این کار به زودی انجام شود و گوشی‌هایی که قبل از این هم وارد شدند شرایطی فراهم شود که هیچ هزینه اضافه‌ای هم پرداخت نکنند فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده همان را پرداخت خواهند کرد و انشاالله امکان رجیستر کردن برایشان فراهم می‌شود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.