about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس کل سازمان توسعه تجارت گفت که شرایطی فراهم می‌شود که این افراد هیچ هزینه اضافه‌ای پرداخت نکرده و فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده را پرداخت کنند و امکان رجیستر کردن گوشی‌های آنها فراهم می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رئیس کل سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه به زودی گوشی‌های آیفونی که از قبل وارد کشور شده‌اند تعیین تکلیف خواهند شد، گفت که شرایطی فراهم می‌شود که این افراد هیچ هزینه اضافه‌ای پرداخت نکرده و فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده را پرداخت کنند و امکان رجیستر کردن گوشی‌های آنها فراهم می‌شود.

محمدعلی دهقان دهنوی – رئیس کل سازمان توسعه تجارت – درباره آزادسازی واردات آیفون توضیح داد: آزادسازی واردت با پیشنهاد وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت مصوب شد،   برای واردات گوشی دو رویه اصلی وجود دارد یکی رویه تجاری و دیگری رویه مسافری  با نرخ ورودی 30 درصد است که مسافران در بدو ورود  گوشی‌های خود را اظهار می‌کنند و این گوشی ثبت می شود و سپس در سامانه همتا رجیستر می شود که دو روز دیگر فعال می‌شود.

وی درباره رجیستری گوشی‌های آیفون و تعیین تکلیف  آن دسته از افرادی که قبل از این آزادسازی آیفون به هر طریقی مسافری یا از هر جایی تهیه کرده بودند، نیز گفت : کسانی که قبلا آیفون وارد کرده‌اند این امکان برایشان وجود ندارد که از مرز وارد شوند یعنی ما نمی‌توانیم بگوییم شما بروید خارج از کشور دوباره وارد شوید که انشاالله به زودی این مشکل را حل خواهیم کرد یعنی نمی‌خواهیم که یک سختی جدیدی برایشان ایجاد کنیم که مثلاً بخواهند دوباره از مرز وارد شوند و آن موقع ثبت کنند، حتی متاسفانه گزارش‌هایی هم رسیده که بعضی از هموطنان سعی کردند از سهمیه مسافری که وارد می‌شود استفاده کنند و این کار را انجام دهند که ما نمی‌خواهیم این اتفاق افتاده و آنها متحمل هزینه اضافی شوند.

دهنوی  با حضور در برنامه صف اول صدا وسیما عنوان کرد که ما در حال آماده‌سازی مقررات موجود و رویه‌های عملیاتی هستیم و باید فضایی ایجاد کنیم که امکان وصول این عوارض گمرکی در جایی خارج از آن مبادی ورودی فراهم شود؛ از لحاظ فنی، زیرساختی و مقررات این موضوع را بررسی و تا چند روز آینده مسیرش آماده‌سازی خواهد شد.

به گفته رئیس کل سازمان توسعه تجارت این قول را می‌دهم این کار به زودی انجام شود و گوشی‌هایی که قبل از این هم وارد شدند شرایطی فراهم شود که هیچ هزینه اضافه‌ای هم پرداخت نکنند فقط همان حقوق ورودی که در قانون تعیین شده همان را پرداخت خواهند کرد و انشاالله امکان رجیستر کردن برایشان فراهم می‌شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد