about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، اولین رهگیری عملیاتی سامانه آمریکایی تاد، که در اکتبر گذشته در سرزمین‌های اشغالی مستقر شد، در این منطقه انجام شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان ادعا کردند که یک رویداد تاریخی در حوزه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی رخ داد، زمانی که سامانه آمریکایی تاد (THAAD)، که در اکتبر گذشته در سرزمین‌های اشغالی مستقر شد، اولین رهگیری عملیاتی خود را از زمان ورود به خدمت در 18 سال پیش، انجام داد. این سامانه یک موشک بالستیک میان‌بُرد (MRBM) که از یمن به سمت اسرائیل پرتاب شده بود را رهگیری کرد و اولین اقدام عملیاتی خود را در دفاع از رژیم صهیونیستی نشان داد.

به گفته یک مقام دولتی ایالات متحده، این سامانه که از اکتبر توسط حدود 100 سرباز آمریکایی مستقر در اراضی اشغالی کار می‌کند، رهگیر مؤثر در خنثی کردن موشک را پرتاب کرد. باتری بخشی از آرایه دائمی تاد ارتش ایالات متحده است که معمولاً در امارات متحده عربی مستقر است. ویدئویی که این رویداد را مستند می‌کند، صدایی ضبط شده با اشاره به استقرار عملیاتی مورد انتظار سیستم است که می‌گوید: «من 18 سال برای این لحظه صبر کرده‌ام.»

این باتری شامل پرتابگرهای موشکی است که روی وسایل نقلیه تخصصی نصب شده‌اند و هر کدام دارای 8 رهگیر، همراه با رادار دوربرد، مرکز کنترل شلیک و سیستم‌های فرماندهی و کنترل متحرک هستند. در سرزمین‌های اشغالی، سیستم تاد مکمل آرایه دفاعی چند لایه محلی شامل سیستم‌های «Arrow-2»، «Arrow-3»، «David’s Sling» و گنبد آهنین (Iron Dome) است.

تقویت سیستم‌های دفاعی و اطلاعاتی

آخرین پرتاب موشک، پنجمین پرتاب در عرض چند هفته، منطقه اورشلیم و اطراف آن را هدف قرار داد. در پاسخ به تهدید فزاینده، تشکیلات دفاعی رژیم صهیونیستی سیاست واکنش خود را اصلاح کرده است. کارشناسان عنوان کردند که در میان سایر اقدامات، تصمیم گرفته شد تا عملیات اطلاعاتی با تمرکز بر حوثی‌ها، به ویژه در شناسایی مکان‌های فرماندهان ارشد و انبارهای موشک‌های دوربرد آنها، تقویت شود. علاوه بر این، حملات هدفمند در دامنه و فرکانس گسترش یافته است.

رویدادهای اخیر بر اهمیت یک سیستم دفاعی لایه‌ای تأکید می‌کند که فناوری‌های پیشرفته اسرائیلی و بین‌المللی را یکپارچه می‌کند. موفقیت سامانه تاد در رهگیری این موشک نشان دهنده همکاری امنیتی قوی بین رژیم صهیونیستی و ایالات متحده است و نیاز به آمادگی مداوم در برابر تهدیدات بالستیک در حال تکامل را برجسته می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.