about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کاربران از عدم دسترسی به خدمات یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های خصوصی روسیه به نام گازپروم بانک در بحبوحه حمله سایبری ادعایی اوکراین خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کاربران روسی در پی حمله سایبری ادعایی آژانس اطلاعات نظامی اوکراین، مشکلات دسترسی به خدمات گازپروم بانک (Gazprombank)، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های خصوصی کشور، را گزارش کرده‌اند.

داده‌های چندین سرویس ردیابی قطعی وب‌سایت نشان می‌دهد که مشتریان گازپروم بانک از ناتوانی در انجام تراکنش و پرداخت قبوض از طریق برنامه یا وب‌سایت بانک شکایت کرده‌اند.

چندی پیش، آژانس اطلاعات نظامی اوکراین (HUR) مسئولیت راه‌اندازی یک حمله قدرتمند منع سرویس توزیع شده (DDoS) به گازپروم بانک را بر عهده گرفت که خدمات بانکداری آنلاین و تلفن همراه آن را مختل کرد.

یک منبع ناشناس در آژانس اطلاعات نظامی اوکراین ادعا کرد که صدها هزار روس به دلیل کارنکردن برنامه‌های گازپروم بانک قادر به انتقال پول و پرداخت آنلاین نخواهند بود.

ریا نووستی (RIA Novosti)، رسانه دولتی روسیه، گزارش داد که خدمات آنلاین گازپروم بانک به طور موقت در فرانسه و آلمان در دسترس نیست. گازپروم بانک در بیانیه‌ای در تلگرام اعلام کرد که اپلیکیشن تلفن همراه آن در حال حاضر در گوگل‌پلی در دسترس نیست، اما می‌توان آن را از جایگزین روسی، «RuStore»، دانلود کرد.

رسانه‌های روسی و گازپروم بانک این مشکلات را مربوط به حمله سایبری ادعایی نمی‌دانند. به گفته محققان، وب‌سایت بانک فعال بود؛ اما کاربران همچنان مشکلاتی را در ورود به حساب‌های خود و استفاده از برنامه شرکت گزارش می‌کردند.

کارشناسان بر این باورند که بانک‌های روسی هدف مکرر عوامل تهدید اوکراین هستند، اما ارزیابی تأثیر واقعی، در صورت وجود، آخرین حمله ادعایی اوکراین به گازپروم بانک به دلیل عدم گزارش‌دهی از سوی روسیه دشوار است. آنها ادعا کردند که شرکت‌های روسی که در چنین حملاتی هدف قرار می‌گیرند، به‌ندرت به ادعاهای آژانس اطلاعات نظامی اوکراین پاسخ می‌دهند یا آن‌ها را رد می‌کنند.

ماه اکتبر گذشته، هکرهای طرفدار کی‌یف با سرویس‌های امنیتی اوکراین (SBU) برای نفوذ به آلفا بانک (Alfa-Bank)، بزرگ‌ترین بانک خصوصی روسیه، همکاری کردند. هکرها مدعی شدند که اطلاعات بیش از ۳۰ میلیون مشتری از جمله نام، تاریخ تولد، شماره‌حساب و شماره‌تلفن را به دست آورده‌اند.

آلفا بانک در پی حمله روسیه به اوکراین در سال گذشته توسط ایالات متحده تحریم شد.

به گفته کارشناسان، اختلال گازپروم بانک پس از اعلام تحریم‌های وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در اوایل ماه نوامبر سال جاری، باهدف تحت‌فشار قراردادن کرملین، صورت گرفت.

گازپروم بانک سومین بانک بزرگ روسیه است و به‌عنوان یکی از کانال‌های اصلی پرداخت‌های مربوط به صادرات نفت و گاز این کشور عمل می‌کند.

به دنبال تحریم‌های ایالات متحده، برخی کشورهای اروپایی از جمله مجارستان، از واشنگتن خواستند تا گازپروم بانک را از تحریم‌های پرداخت گاز طبیعی معاف کند، با این استدلال که محدودیت‌ها می‌تواند بر متحدان ایالات متحده تأثیر منفی بگذارد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، الزام پرداخت مستقیم گاز روسیه از طریق گازپروم بانک را لغو کرد. درحالی‌که بانک به‌عنوان مؤسسه مجاز اولیه برای چنین پرداخت‌هایی باقی‌مانده، خریداران خارجی اکنون می‌توانند از سایر مؤسسات مالی برای تبدیل پول به روبل قبل از انتقال آن استفاده کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.