about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت مایکروسافت ابزار امنیتی جدیدی به نام Autofill را طراحی کرده است که می تواند به ایمن سازی گذرواژه ها و مدیریت آن ها کمک کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ Keychainیک ابزار مدیریت گذرواژه در دستگاه های اپل می باشد. این ابزار همچنین می تواند اطلاعات امنیتی مانند مدارک را بایگانی کند و این امکان را به افراد بدهد تا بدون نیاز به تایپ چند باره گذرواژه خود، به وبسایت های مختلف وارد شوند.
اکنون مایکروسافت به دنبال آن است تا نسخه مشابهی از Keychain به نام Autofill را به iOS و macOs بیاورد. 


این ابزار، بخشی از به روز رسانی Microsoft Authenticator محسوب می شود و به عنوان یک افزونه در گوگل کروم شروع به فعالیت خواهد کرد.


عملکرد این ابزار، شباهت زیادی به Keychain دارد. 
Autofill می تواند اطلاعات ورود به حساب و برخی دیگر از این دست داده ها را بایگانی کند. این ابزارهمچنین می تواند در صورت نیاز، اطلاعات مربوط به گذرواژه را برای شما به نمایش بگذارد. 
هر دو ابزار مذکور قابلیت های زیادی را در جهت ایمن نگه داشتن گذرواژه ها در برابر عاملین سایبری ارائه می دهند.


کاربران بایستی برای راه اندازی autofill، نام کاربری و گذرواژه حساب مایکروسافت خود را در برنامه Microsoft Authenticator وارد کنند. پس از آن دیگر همه گذرواژه های ذخیره شده در مایکروسافت edge، با اپلیکیشن همگام خواهند شد. 


کاربران مک شاید برای کارکردن با Autofill دارای محدودیت باشند. 
این ابزار به صورت یک افزونه در گوگل کروم و Microsoft Edge قابل دسترسی می باشد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 23:00- آسیب پذیری

هشدار درباره دو آسیب‌پذیری خطرناک در تجهیزات سیتریکس

دو آسیب‌پذیری روزصفر در «Citrix NetScaler ADC» و «Gateway» شناسایی شده که طبق گزارش‌ها در حملات واقعی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.