about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان شرکت چک پوینت اعلام کردند که اتیوپی بزرگ‌ترین هدف جرایم سایبری در آفریقا است و زیمبابوه در رتبه سوم جهانی قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که اتیوپی بزرگ‌ترین هدف جرایم سایبری در آفریقا است و در رتبه دوم جهانی قرار دارد. این براساس شاخص جهانی تهدید برای ژوئن 2024 است که توسط شرکت فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point) منتشر شده که 112 کشور را ارزیابی کرده است.

دیگر کشورهای آفریقایی که در فهرست برجسته هستند، زیمبابوه است که در رتبه سوم جهانی قرار دارد، در حالیکه آنگولا و کنیا به ترتیب ششم و نهم هستند.

7 کشور آفریقایی در رده 20 کشور مورد حمله قرار دارند، در حالیکه بزرگ‌ترین اقتصاد این قاره، آفریقای جنوبی، در رتبه 61 قرار دارد و مصر به عنوان کشوری با کمترین حمله در بین کشورهای آفریقایی مورد بررسی قرار گرفته است.

رتبه‌بندی چک پوینت بر اهمیت حیاتی آمادگی امنیت سایبری برای شرکت‌ها و سازمان‌های آفریقایی تأکید دارد.

این شرکت اعلام کرد که علیرغم تلاش‌های مداوم برای تقویت دفاعی، چشم‌انداز تهدید پویا و در حال تحول همچنان خطرات قابل توجهی را ایجاد می‌کند.

در ژوئن 2024، خانواده بدافزارهای برتری که آفریقا را تحت تأثیر قرار دادند شامل «Phorpiex» بود که به دلیل سازماندهی کمپین‌های اسپم در مقیاس بزرگ بدنام و به ویژه در موزامبیک، نیجریه و زیمبابوه فعال بود؛

بدافزار دیگر «Expiro» نام دارد که یک آلوده کننده فایل چند شکلی است که اطلاعات کاربر و سیستم را می‌دزدد و یکپارچگی داده‌ها را در سراسر نیجریه و زیمبابوه به خطر می‌اندازد.

«Qbot» یک بدافزار چند منظوره است که سرقت اعتبار، تحویل باج‌افزار و دسترسی در پشتی را تسهیل و خطرات قابل توجهی را برای سازمان‌ها در آفریقای جنوبی و زیمبابوه ایجاد می‌کند.

و آخرین مورد در لیست، «FakeUpdates (SocGholish)» یک بدافزار دانلودکننده است که با استقرار گونه‌های بدافزار اضافی، از جمله باج‌افزار، در سراسر آفریقای جنوبی و نیجریه، منجر به آلودگی‌های بیشتر می‌شود.

چک پوینت خاطرنشان کرد که سازمان‌های دولتی و ارتش، مؤسسات مالی، شرکت‌های آب و برق، ارتباطات و آموزش/تحقیق بیشترین هدف بوده‌اند.

عصام الحداوی (Issam El Haddaoui)، مدیر مهندسی امنیتی چک پوینت در آفریقا، گفت که آمارها نشان می‌دهد که سازمان‌های آفریقایی باید رویکردی فعالانه برای امنیت سایبری اتخاذ کنند.

وی اظهار داشت :

«بهره‌گیری از اطلاعات پیشرفته تهدید، مکانیسم‌های دفاعی قوی و طرح‌های جامع واکنش به حادثه، گام‌های اساسی برای کاهش خطرات ناشی از تهدیدات سایبری هستند.»

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.