about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان شرکت چک پوینت اعلام کردند که اتیوپی بزرگ‌ترین هدف جرایم سایبری در آفریقا است و زیمبابوه در رتبه سوم جهانی قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که اتیوپی بزرگ‌ترین هدف جرایم سایبری در آفریقا است و در رتبه دوم جهانی قرار دارد. این براساس شاخص جهانی تهدید برای ژوئن 2024 است که توسط شرکت فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point) منتشر شده که 112 کشور را ارزیابی کرده است.

دیگر کشورهای آفریقایی که در فهرست برجسته هستند، زیمبابوه است که در رتبه سوم جهانی قرار دارد، در حالیکه آنگولا و کنیا به ترتیب ششم و نهم هستند.

7 کشور آفریقایی در رده 20 کشور مورد حمله قرار دارند، در حالیکه بزرگ‌ترین اقتصاد این قاره، آفریقای جنوبی، در رتبه 61 قرار دارد و مصر به عنوان کشوری با کمترین حمله در بین کشورهای آفریقایی مورد بررسی قرار گرفته است.

رتبه‌بندی چک پوینت بر اهمیت حیاتی آمادگی امنیت سایبری برای شرکت‌ها و سازمان‌های آفریقایی تأکید دارد.

این شرکت اعلام کرد که علیرغم تلاش‌های مداوم برای تقویت دفاعی، چشم‌انداز تهدید پویا و در حال تحول همچنان خطرات قابل توجهی را ایجاد می‌کند.

در ژوئن 2024، خانواده بدافزارهای برتری که آفریقا را تحت تأثیر قرار دادند شامل «Phorpiex» بود که به دلیل سازماندهی کمپین‌های اسپم در مقیاس بزرگ بدنام و به ویژه در موزامبیک، نیجریه و زیمبابوه فعال بود؛

بدافزار دیگر «Expiro» نام دارد که یک آلوده کننده فایل چند شکلی است که اطلاعات کاربر و سیستم را می‌دزدد و یکپارچگی داده‌ها را در سراسر نیجریه و زیمبابوه به خطر می‌اندازد.

«Qbot» یک بدافزار چند منظوره است که سرقت اعتبار، تحویل باج‌افزار و دسترسی در پشتی را تسهیل و خطرات قابل توجهی را برای سازمان‌ها در آفریقای جنوبی و زیمبابوه ایجاد می‌کند.

و آخرین مورد در لیست، «FakeUpdates (SocGholish)» یک بدافزار دانلودکننده است که با استقرار گونه‌های بدافزار اضافی، از جمله باج‌افزار، در سراسر آفریقای جنوبی و نیجریه، منجر به آلودگی‌های بیشتر می‌شود.

چک پوینت خاطرنشان کرد که سازمان‌های دولتی و ارتش، مؤسسات مالی، شرکت‌های آب و برق، ارتباطات و آموزش/تحقیق بیشترین هدف بوده‌اند.

عصام الحداوی (Issam El Haddaoui)، مدیر مهندسی امنیتی چک پوینت در آفریقا، گفت که آمارها نشان می‌دهد که سازمان‌های آفریقایی باید رویکردی فعالانه برای امنیت سایبری اتخاذ کنند.

وی اظهار داشت :

«بهره‌گیری از اطلاعات پیشرفته تهدید، مکانیسم‌های دفاعی قوی و طرح‌های جامع واکنش به حادثه، گام‌های اساسی برای کاهش خطرات ناشی از تهدیدات سایبری هستند.»

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.