about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شهروند اوکراینی روز دوشنبه در دادگاه فدرال ایالات متحده به اداره بدافزار سارق اظلاعات راکون اعتراف و با پرداخت غرامت ۱ میلیون دلاری موافقت نمود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، مارک سوکولوفسکی، ۲۸ ساله، موافقت کرد که نزدیک به ۲۴ هزار دلار را مصادره کند و حداقل ۹۱۰,۸۴۴ دلار را به‌عنوان بخشی از توافق اعتراف، غرامت بپردازد.

سوکولوفسکی قبلاً به‌عنوان یکی از مدیران اصلی این نرم‌افزار مخرب متهم شده بود که رایانه‌ها را آلوده می‌کند و اطلاعات شخصی، از جمله آدرس‌های ایمیل، شماره‌های شناسایی، جزئیات حساب‌های بانکی و اطلاعات ارزهای دیجیتال را سرقت می‌کند.

بدافزار سارق اطلاعات راکون (Raccoon Infostealer) به‌عنوان «بدافزار به‌عنوان یک خدمت» با قیمتی حدود ۲۰۰ دلار در ماه فروخته می‌شد که به‌صورت ارز دیجیتال پرداخت می‌شد.

طبق اعلام وزارت دادگستری، اطلاعات به‌سرقت‌رفته از طریق این بدافزار برای ارتکاب جرایم مالی استفاده می‌شد و در انجمن‌های جرایم سایبری به دیگران فروخته می‌شد.

در مارس ۲۰۲۲، اف بی آی با همکاری سازمان‌های پلیسی در ایتالیا و هلند، زیرساخت‌های دیجیتالی پشتیبان بدافزار راکون را از بین برد و آن را از دسترس خارج کرد.

با این حال، در آوریل سال گذشته، گردانندگان این بدافزار بازگشت خود را اعلام کردند و ویژگی‌های جدیدی را معرفی کردند که استفاده از آن را آسان‌تر و شناسایی آن را سخت‌تر می‌کرد.

سوکولوفسکی در هلند دستگیر و در فوریه ۲۰۲۴ به آمریکا مسترد شد.

پس از دستگیری او، اف بی آی داده‌های سرقت‌شده از بسیاری از رایانه‌های آلوده به بدافزار راکون را جمع‌آوری کرد.

نیروهای پلیس بیش از ۵۰ میلیون اطلاعات هویتی و دسترسی منحصر به فرد، از جمله آدرس‌های ایمیل، حساب‌های بانکی، آدرس‌های ارز دیجیتال و شماره‌های کارت‌های اعتباری را در داده‌های سرقت‌شده توسط راکون از میلیون‌ها قربانی در سراسر جهان شناسایی کرده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.