about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک کارآموز سابق در آژانس اطلاعات سایبری و ارتباطات بریتانیا، به به خطر انداختن امنیت ملی از طریق قاچاق اطلاعات فوق‌سری از یک سیستم حفاظت‌شده اعتراف کرد.

حسن ارشد، ۲۵ ساله، متهم است که در ۲۴ اوت ۲۰۲۲ اطلاعات حساس را از یک رایانه سازمانی به یک گوشی هوشمند که به داخل آژانس اطلاعات سایبری و ارتباطات بریتانیا (GCHQ) آورده بود، منتقل کرده است.

ارشد که دانشجوی دانشگاه منچستر و در حال گذراندن دوره کارآموزی در این سازمان بود، سپس این داده‌ها را در یک هارد دیسک متصل به رایانه شخصی خود آپلود کرد.

او یک ماه بعد، در ۲۲ سپتامبر دستگیر شد.

به گزارش دیلی میل، این اطلاعات مربوط به یک ابزار اطلاعاتی مورد استفاده در آژانس اطلاعات سایبری و ارتباطات بریتانیا بوده و همچنین شامل نام کارکنان این سازمان می‌شده است.

بر اساس دستورالعمل‌های طبقه‌بندی اطلاعات دولت بریتانیا، اطلاعات فوق‌سری بالاترین سطح از اطلاعات حفاظت‌شده را شامل می‌شود و افشای آن می‌تواند به از دست رفتن جان افراد یا تهدید مستقیم امنیت ملی منجر شود.

بخشی از پرونده قضایی ارشد پشت درهای بسته و بدون حضور رسانه‌ها یا عموم مردم برگزار می‌شود.

ارشد پیش‌تر به دو اتهام مربوط به داشتن تصاویر غیراخلاقی از کودکان که در سپتامبر ۲۰۲۲ کشف شده بود، اعتراف کرده بود.

قرار است حکم او در ۱۳ ژوئن صادر شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد