about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در یک جلسه محرمانه در ژنو در دسامبر ۲۰۲۴، مقامات چینی به‌صورت ضمنی مسئولیت حملات سایبری گروه طوفان ولت را پذیرفتند؛ این در حالی است که چین در گذشته همواره چنین ارتباطاتی را انکار می‌کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، طبق گزارشی از وال استریت ژورنال، این اعتراف غیرمستقیم، باعث شگفتی مقامات آمریکایی حاضر در جلسه شد.

گفته می‌شود هدف از این حملات هشدار به آمریکا برای عدم مداخله در صورت وقوع درگیری نظامی میان چین و تایوان بوده است.

کمپین طوفان ولت (Volt Typhoon) از سال ۲۰۲۳ یا حتی پیش از آن آغاز شده و زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند شبکه‌های تلفن، تأسیسات برق، شرکت‌های فناوری اطلاعات و آژانس‌های دولتی را هدف قرار داده است.

این حملات، با هدف نفوذ عمیق به سیستم‌ها و جمع‌آوری اطلاعات فنی برای احتمال قطع خدمات حیاتی مانند برق و آب در زمان جنگ احتمالی طراحی شده‌اند.

علاوه بر طوفان ولت، گروه دیگری به نام طوفان نمک (Salt Typhoon) نیز با هک اپراتورهای تلفن همراه، پیام‌های مقامات دولتی را سرقت کرده است.

با وجود نارضایتی آمریکا از این اقدامات، چنین جاسوسی‌هایی نسبتاً رایج هستند، اما کمپین طوفان ولت به دلیل تمرکز بر زیرساخت‌های حیاتی، جدی‌تر تلقی می‌شود.

رهبر هیئت آمریکایی در جلسه ژنو، نیت فیک، سفیر ویژه فضای مجازی دولت بایدن بود و گفته می‌شود اعترافات از سوی وانگ لی، از مقامات ارشد وزارت خارجه چین، مطرح شده است.

تیم انتقالی ترامپ نیز از جزئیات جلسه مطلع شده است، اما هیچ‌کدام از دو دولت تاکنون واکنش رسمی به این گزارش نشان نداده‌اند.

در این میان، تنش‌ها میان چین و تایوان نیز در حال افزایش است.

از زمان سفر نانسی پلوسی به تایوان در سال ۲۰۲۲ و وعده نظامی دولت بایدن برای دفاع از تایوان، روابط به‌شدت شکننده‌تر شده‌اند.

دولت ترامپ نیز با حذف جمله سنتی "ما از استقلال تایوان حمایت نمی‌کنیم" از بیانیه‌های رسمی، موضع خود را تغییر داده و هم‌زمان تعرفه‌های سنگینی علیه چین و تایوان وضع کرده است.

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که کمپین‌هایی نظیر طوفان ولت احتمالاً ادامه خواهند داشت یا حتی شدت خواهند گرفت.

اوان دورنبوش، متخصص سابق آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA)، می‌گوید که دفاع در برابر چنین حملاتی باید حفظ و تقویت شود، چون تهدید دائمی است.

طوفان ولت که از سال ۲۰۲۱ شناخته شده، به‌جای استفاده گسترده از بدافزار، بیشتر روی نفوذ پنهانی از طریق رمزهای عبور فاش‌شده و آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری تمرکز دارد.

همچنین از روترهای خانگی و دوربین‌های امنیتی ضعیف برای مخفی‌سازی ترافیک خود استفاده می‌کند.

پیش از حملات به زیرساخت‌های آمریکا، این گروه بیشتر در زمینه حملات به نهادهای دولتی فعال بود، از جمله حمله به شرکت مخابراتی سینگتل (Singtel) سنگاپور در ژوئن ۲۰۲۴.

 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/11 - 20:22- آسیب پذیری

هشدار امارات برای به‌روزرسانی مرورگر کروم

امارات متحده عربی از ساکنان خواست تا مرورگر کروم را برای رفع آسیب‌پذیری‌های حیاتی به‌روزرسانی کنند.

بازداشت
1404/02/11 - 12:52- جرم سایبری

بازداشت دو رهبر ادعایی گروه افراطی آنلاین 764 توسط ایالات متحده

دو مرد به اتهام وادار کردن کودکان به تولید محتوای تحقیرآمیز و جنسی با تهدید و سوءاستفاده روانی، به‌عنوان رهبران شبکه جهانی افراطی آنلاین موسوم به 764 بازداشت شده‌اند.

بازگشت
1404/02/11 - 12:42- جرم سایبری

بازگشت بدافزار سایبری دارک واچمن در شبکه‌های روسیه

به گزارش محققان، یک گروه هکری با انگیزه مالی در یک کمپین جدید فیشینگ، شرکت‌های روسی را در صنایع مختلف هدف قرار داده و از نسخه تغییر یافته‌ای از بدافزار دارک واچمن استفاده کرده است.