about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد پنج شهروند آمریکایی و خارجی در ارتباط با طرح گسترده کره‌شمالی برای نفوذ فناوری اطلاعاتی و سرقت هویت در شرکت‌های آمریکایی، به اتهامات خود اعتراف کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در این طرح، دست‌کم ۱۳۶ شرکت هدف قرار داده شده و میلیون‌ها دلار درآمد برای پیونگ‌یانگ ایجاد شد.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده است پنج فرد آمریکایی و خارجی در پرونده‌ای مرتبط با فعالیت‌های گسترده نیروهای فناوری اطلاعاتی کره‌شمالی، که هدف آن کسب درآمد و دور زدن تحریم‌ها بوده است، اعتراف کرده‌اند.

براساس گزارش‌ها، این طرح از هویت واقعی یا سرقت‌شده شهروندان آمریکایی برای دسترسی نیروهای کره‌شمالی به مشاغل فناوری در ۱۳۶ شرکت آمریکایی استفاده کرده و حدود ۲/۲ میلیون دلار درآمد برای پیونگ‌یانگ ایجاد کرده است.

سه شهروند آمریکایی به نام‌های اودریکوس فناگاسای (۲۴ ساله)، جیسون سالازار (۳۰ ساله) و الکساندر پاول تراویس (۳۴ ساله) پذیرفته‌اند که هویت خود را در اختیار نیروهای فناوری اطلاعات کره‌شمالی قرار داده‌اند.

آن‌ها با نگهداری لپ‌تاپ‌های شرکتی در خانه، نصب ابزارهای دسترسی از راه دور و حتی شرکت در آزمایش‌های دارویی به‌جای افراد کره‌شمالی، مسیر استخدام این نیروها در شرکت‌های آمریکایی را تسهیل می‌کردند.

درآمدی که آن‌ها برای این کمک دریافت کرده‌اند از چند هزار دلار تا بیش از ۵۰ هزار دلار بوده است.

با استفاده از هویت این سه نفر، کارکنان کره‌شمالی توانسته‌اند بیش از ۱/۲۸ میلیون دلار حقوق دریافت کنند.

در پرونده دیگر، شهروند اوکراینی، اولکساندر دیدنکو، به سرقت و فروش هویت‌های آمریکایی به عوامل کره‌شمالی اعتراف کرده و ۱/۴ میلیون دلار درآمد خود را مصادره کرده است.

او همچنین در ارتباط با ایجاد «مزارع لپ‌تاپ» برای دور زدن فرایندهای امنیتی شرکت‌ها تحت پیگرد قرار دارد.

شخص دیگری به نام اریک پرینس، مدیر شرکت تگکار (Taggcar)، نیز اعتراف کرده است که در فاصله سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ هویت‌های جعلی یا سرقتی را برای به‌کارگیری نیروهای کره‌شمالی در ده‌ها شرکت آمریکایی مورد استفاده قرار داده است.

او نیز یک مزرعه لپ‌تاپ دیگر در فلوریدا اداره می‌کرد و حدود ۸۹ هزار دلار سود به دست آورده است.

این اعترافات هم‌زمان با اعلام ضبط بیش از ۱۵ میلیون دلار رمزارز سرقت‌شده توسط گروه هکری ای پی تی 38 (APT38) کره‌شمالی صورت گرفته است؛ گروهی که به چندین سرقت بزرگ رمزارزی در سال ۲۰۲۳ متهم است.

اف بی آی (FBI) تأکید کرده است که پیگیری درآمدهای غیرقانونی پیونگ‌یانگ همچنان ادامه دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد