about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اعتراض کاربران به اختلال یوتیوب

سکوی به‌اشتراک‌گذاری ویدئوی یوتیوب دیروز جمعه دچار اختلال شد و هزاران کاربر در سراسر جهان نتوانستند به آن دسترسی پیدا کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، بررسی های سایت داون دیتکتور نشان داد که تا ساعت ۹ صبح روز جمعه به وقت شرق آمریکا، حدود ۲۰۰ گزارش در مورد قطع دسترسی کاربران به این سکو ثبت شده است. این رقم در زمان اوج خود به حدود ۱۰۸۰۰ گزارش رسید.
طبق گزارش این وب‌سایت، گزارش‌های قطع دسترسی به یوتیوب در انگلیس هم ثبت شده و در زمان اوج این مشکل به بیش از ۳۰۰۰ گزارش رسیده است. برخی کاربران کانادایی نیز اختلال مذکور را تایید کرده اند.
یوتیوب در مورد علت اختلال در دسترسی به این سکو توضیحی ارائه نکرده است. تعداد واقعی کاربران آسیب‌دیده ممکن است با آنچه در داون دیتکتور نشان داده می‌شود متفاوت باشد، زیرا گزارش‌های این سکو توسط کاربران ارسال می‌شوند. یوتیوب بعد از ساعات کوتاهی از آغاز این مشکل به حالت عادی بازگشت.
وب‌سایت داون‌دتکتور در تاریخ 24 مهر ماه هم گزارش داده بود که بیش از ۸۰۰ هزار کاربر در آمریکا و سراسر جهان از بروز مشکل در دسترسی به یوتیوب شکایت دارند. این مشکل هم بعد از چند ساعت برطرف شد. 

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد