about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شورای امنیت سایبری امارات به ساکنان این کشور اطمینان داد که هیچ حمله سایبری در میان قطعی جهانی در این کشور شناسایی نشده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به ساکنان امارات اطمینان داده شد که هیچ هک یا حمله سایبری در بحبوحه نقص فنی گسترده در 19 ژوئیه امسال شناسایی نشده است.

به دنبال قطعی جهانی که خطوط هوایی و بانک‌های بزرگ را تحت تأثیر قرار داد، پخش‌های تلویزیونی از ریل خارج شد و ارتباطات راه دور را تحت تأثیر قرار داد، شورای امنیت سایبری امارات هشداری را صادر کرد و از کاربران نرم‌افزار کروداسترایک (Crowdstrike) خواست مراقب هرگونه به‌روزرسانی نرم‌افزاری باشند.

سازمان تنظیم مقررات مخابرات و دیجیتال دولت امارات متحده عربی در پستی اعلام کرد :

«به شما اطلاع می‌دهیم که یک نقص فنی در به‌روزرسانی نرم‌افزار کروداسترایک وجود دارد که ممکن است سیستم‌های الکترونیکی مؤسساتی که از آن استفاده می‌کنند را تحت تأثیر قرار دهد.»

مرکز امنیت الکترونیک دبی (DESC) نیز بعداً بیانیه‌ای صادر کرد و گفت که به سرعت وارد عمل شده تا از هرگونه تأثیر بر خدمات دولتی دبی جلوگیری کند.

مرکز امنیت الکترونیک دبی اظهار داشت :

«هیچ نشانه‌ای مبنی بر این که حملات سایبری باعث این اشکال شده است وجود ندارد. ما از مردم می‌خواهیم تا برای اطلاعات در مورد این موضوع از منابع رسمی پیروی کنند و از پخش هرگونه شایعه پرهیز کنند.»

برخی خدمات آنلاین دولت امارات نیز تحت تأثیر قطع سایبری قرار گرفتند که مؤسسات بزرگ در سراسر جهان را فلج کرد، اما شورای امنیت به ساکنان اطمینان داد که هیچ نشانه‌ای از هک یا حملات سایبری وجود ندارد.

این سازمان اماراتی از ساکنان خواست تا احتیاط کنند تا قربانی هکرهایی نشوند که ممکن است از این نقص فنی سایبرنتیک سوءاستفاده کنند. به همین ترتیب، به ساکنان توصیه شد که اطلاعات خود را از منابع رسمی تأیید کنند و شایعات را هدایت نکنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.