about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه از اعلام کیفرخواست یک هیئت منصفه فدرال خبر داد که بر اساس آن ۳۱ نفر به اتهام مشارکت در یک توطئه برای سرقت میلیون‌ها دلار از خودپردازها با استفاده از بدافزار پلوتیوس تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، وزارت دادگستری اعلام کرد که این باند بین فوریه ۲۰۲۴ و دسامبر ۲۰۲۵ حداقل ۵.۴ میلیون دلار از حداقل ۶۳ دستگاه خودپرداز که بیشتر متعلق به اتحادیه‌های اعتباری بوده‌اند، سرقت کرده‌اند.

شیوه عمل پیچیده بود و اعضای باند می‌بایست خودپردازهای هدف احتمالی را زیر نظر می‌گرفتند، سپس درب دستگاه‌های انتخاب‌شده را باز می‌کردند تا ببینند آیا آلارم خطر به صدا درمی‌آید یا خیر.

اگر پلیس به باز شدن درب خودپردازها واکنشی نشان نمی‌داد، اعضای باند هارد درایو خودپردازها را خارج کرده و با هاردهای مجهز به پلوتیوس جایگزین می‌کردند یا حافظه‌های USB حاوی این بدافزار را به دستگاه‌ها متصل می‌نمودند.

این بدافزار با عبور از سیستم‌های امنیتی خودپردازها، قادر بود به دستگاه دستور دهد پول نقد تحویل دهد.

وزارت دادگستری گفته است برخی از متهمان، مهاجران غیرقانونی و اعضای باند ونزوئلایی «ترن د آراگوا» هستند.

اتهامات مطرح‌شده شامل توطئه برای ارتکاب کلاهبرداری از بانک، توطئه برای سرقت از بانک و کلاهبرداری کامپیوتری، سرقت از بانک و آسیب به رایانه‌ها است.

پنجاه و شش نفر دیگر نیز ماه گذشته به اتهام مشارکت در این طرح «جکپات کردن خودپردازها» متهم شده بودند.

کارشناسان و نهادهای آمریکایی نزدیک به ده سال است که مردم را در مورد بدافزار پلوتیوس هشدار داده‌اند و محققان گوگل آن را «یکی از پیشرفته‌ترین خانواده‌های بدافزاری خودپرداز» توصیف کرده‌اند که دیده‌اند.

شرکت سیمانتک اولین بار در سال ۲۰۱۳ بدافزار پلوتیوس را شناسایی کرد و این بدافزار از آن زمان بارها تکامل یافته است.

اولین موج شناخته‌شده «جکپات کردن خودپردازها» با استفاده از پلوتیوس در سال ۲۰۱۳ در مکزیک رخ داد.

مشخص شده است که خودپردازهای تولیدشده توسط فروشندگانی از جمله «دیبولت نیکسدورف» و «پلتفرم کالیگنایت» در برابر این بدافزار آسیب‌پذیر هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.