about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

چین آمریکا را به سرقت اطلاعات و نفوذ در مرکز ملی زمان این کشور متهم کرده و هشدار داده است که این نفوذهای جدی می‌توانست باعث اختلال در شبکه‌های ارتباطی، سیستم‌های مالی، تأمین برق و حتی زمان‌بندی استاندارد بین‌المللی شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، وزارت امنیت ملی چین در بیانیه‌ای که در ۱۹ اکتبر در حساب وی‌چت خود منتشر کرد اعلام نمود که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) طی مدت طولانی، عملیات حمله سایبری علیه مرکز خدمات ملی زمان چین انجام داده است.

این وزارتخانه افزود شواهدی یافته که نشان می‌دهد داده‌ها و اطلاعات محرمانه‌ای از سال ۲۰۲۲ به سرقت رفته و برای جاسوسی از تلفن‌های همراه و سیستم‌های شبکه کارکنان این مرکز مورد استفاده قرار گرفته است.

به گفته وزارت امنیت چین، سازمان اطلاعاتی آمریکا در سال ۲۰۲۲ با «سوءاستفاده از یک آسیب‌پذیری» در سرویس پیام‌رسان یکی از برندهای خارجی تلفن همراه، به دستگاه‌های کارکنان دسترسی یافته است؛ نام این برند اعلام نشده است.

مرکز ملی زمان، یک مؤسسه تحقیقاتی زیرمجموعه آکادمی علوم چین است که وظیفه تولید، نگهداری و پخش زمان استاندارد چین را بر عهده دارد.

بر اساس تحقیقات وزارت امنیت، آمریکا همچنین در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ حملاتی علیه شبکه‌های داخلی این مرکز انجام داده و تلاش کرده است به سامانه زمینی زمان‌سنجی با دقت بالا نیز حمله کند.

سفارت آمریکا تاکنون به درخواست برای اظهار نظر در این‌باره پاسخی نداده است.

در سال‌های اخیر، چین و آمریکا بارها یکدیگر را به انجام حملات سایبری متهم کرده‌اند و هر یک دیگری را به عنوان تهدید اصلی در فضای سایبری معرفی می‌کند.

این تازه‌ترین دور از اتهامات متقابل در حالی مطرح می‌شود که تنش‌های تجاری میان دو کشور نیز دوباره افزایش یافته است؛ از جمله بر سر محدودیت‌های جدید چین بر صادرات عناصر خاکی کمیاب و تهدید آمریکا برای افزایش بیشتر تعرفه بر کالاهای چینی.

 

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.