about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دولت بایدن روز سه‌شنبه علیه دو شرکت ایرانی و چهار فرد متهم به همکاری با آن‌ها، به نمایندگی از شاخه دیجیتالی واحد نظامی ارشد کشور برای حمله به اهداف متعدد در ایالات متحده اقدام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این اقدامات در بحبوحه تنش‌ها در خاورمیانه پس از رد و بدل شدن حملات رژیم صهیونیستی و ایران علیه یکدیگر در اوایل ماه جاری اعلام شد که این نگرانی‌ها را افزایش داد که تضاد بین دو دشمن دیرینه ممکن است در فضای سایبری گسترش یابد.

وزارت دادگستری آمریکا، اتهاماتی را علیه چهار شهروند ایرانی که گفته می شود برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران - فرماندهی الکترونیک سایبری کار می کردند، اعلام کرد.

این آژانس قبلاً کیفرخواستی را علیه یکی از افرادی که نامش امروز فاش شد، منتشر کرده بود.

به گفته وزارت دادگستری، قربانیان این گروه «پیمانکاران دفاعی درجه اول» بودند که از وزارت دفاع و همچنین یک شرکت حسابداری مستقر در نیویورک و یک شرکت مهمان‌داری مستقر در نیویورک، مجوزهای امنیتی دریافت کردند.

مریک گارلند، دادستان کل آمریکا در بیانیه ای گفت:

گفته می شود که این متهمان در یک کمپین هکری هماهنگ و چند ساله از ایران شرکت داشته اند که بیش از ده ها شرکت آمریکایی و وزارت خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا را هدف قرار داده است.

این آژانس بیان کرد که وزارت خزانه‌داری همچنین این افراد را تحریم کرده است، از جمله رضا کاظمی فر رحمان را که در آزمایش عملیاتی بدافزارهایی که قصد هدف قرار دادن جویندگان کار با تمرکز بر کهنه‌سربازان ارتش را داشت، مشارکت داشته است.

اسامی بقیه افراد نیز حسین هارونی، کمیل برادران سلمانی و علیرضا شفیع ناسا هستند.

او قبلاً در یک کمپین فیشینگ نیزه ای یا اسپیرفیشینگ (spearphishing) شرکت داشته که چندین نهاد آمریکایی از جمله وزارت خزانه داری را هدف قرار می داده است.

این دومین دسته از تحریم ها در سال جاری علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

در ماه فوریه، وزارت خزانه‌داری شش مقام دولتی را متهم به ارتباط با حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی در ایالات متحده کرد.

وزارت خزانه‌داری روز سه‌شنبه همچنین شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک را که قبلاً با نام محک رایانه‌افزار شناخته می‌شد، به اتهام فعالیت به‌عنوان یک جبهه برای تجهیزات نظامی ایران و به دلیل ارتباط با عوامل متعدد تهدید، از جمله تورتویز شل (Tortoiseshell)، یک گروه هکری فعال، تحریم کرد.

وزارت خزانه داری همچنین ادعا کرد که دومین شرکت تحریم شده، داده افزار آرمان نیز از طرف سپاه درگیر کمپین های مخرب سایبری بوده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.