about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان اعلام کردند که بیش از 2000 دستگاه «SonicWall» در برابر بحران روز صفر، آسیب‌پذیر هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان در مورد یک آسیب‌پذیری با تأثیر روی خط محبوب لوازم وی‌پی‌ان (VPN) از «SonicWall»، در پی گزارش‌هایی مبنی بر سوءاستفاده هکرها از آن در حملات، هشدار دادند.

این شرکت امنیت سایبری در بیانیه‌ای هشدار داد که آسیب‌پذیری روی محصول سری 1000 دسترسی امن به موبایل (SMA)، مورد استفاده بسیاری از کارمندان شرکت‌ها برای ارائه دسترسی وی‌پی‌ان به شبکه‌های شرکتی، تأثیر گذاشته است.

شرکت با اشاره به اینکه امتیاز 9.8 از 10 به آن داده شده، گفت:

«تیم امنیتی SonicWall از احتمال سوءاستفاده فعال از آسیب‌پذیری اشاره شده توسط عوامل تهدید مطلع شده است. برای رفع این آسیب‌پذیری، آن را به نسخه رفع فوری ارتقا دهید.»

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Censys» اظهار داشتند که حدود 2300 دستگاه SonicWall که در معرض اینترنت قرار دارند احتمالاً در برابر باگ آسیب‌پذیر هستند که به عنوان CVE-2025-23006 ردیابی شده و اکثر آنها در ایالات متحده، آلمان و هنگ‌کنگ قرار دارند.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا هشدار خود را مبنی بر سوءاستفاده از این باگ منتشر کرد و به سازمان‌های غیرنظامی تا 14 فوریه امسال فرصت داد تا آن را اصلاح کنند.

تیم امنیتی مایکروسافت که این آسیب‌پذیری را کشف و آن را به SonicWall گزارش کرده، اعلام کرد که کاربران باید به‌روزرسانی را دانلود و باگ را اصلاح کنند.

بوریس سیپوت (Boris Cipot)، از شرکت امنیت سایبری بلک‌داک (Black Duck)، گفت:

«این نوع دستگاه‌ها، وسایلی که به عنوان دروازه‌هایی برای دسترسی از راه دور ایمن عمل می‌کنند، یک هدف جذاب برای مهاجمان هستند.»

اسکات کاوزا (Scott Caveza )، مهندس تحقیقات کارکنان در «Tenable»، نیز توضیح داد که دستگاه‌های SonicWall در گذشته به طور مکرر هدف قرار گرفته‌اند و چندین باگ در لیست باگ‌های سیسا (CISA) قرار دارند..

وی خاطرنشان کرد:

«به طور خاص، خط تولید دسترسی امن به موبایل در گذشته توسط گروه‌های باج‌افزاری هدف قرار گرفته و در فهرست آسیب‌پذیری‌های مورد استفاده معمول که توسط چندین آژانس بین‌المللی و ایالات متحده نوشته شده، قرار گرفته است.»

آژانس امنیت سایبری آلمان نیز در مورد این آسیب‌پذیری هشدار داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.