about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک جوان ۱۹ ساله دارای تابعیت دوگانه آمریکا و استونی که به عضویت در گروه هکری اسکترد اسپایدر متهم است، از فنلاند به ایالات متحده مسترد شده تا با اتهامات مرتبط با حملات سایبری، نفوذ غیرمجاز و کلاهبرداری روبه‌رو شود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس این بیانیه، پیتر استوکس روز سه‌شنبه نخستین جلسه رسیدگی به پرونده خود را در دادگاه فدرال منطقه شمالی ایالت ایلینوی برگزار کرد.

شکایت کیفری تنظیم‌شده از سوی اف‌بی‌آی، وی را به مشارکت در توطئه، نفوذ سایبری و کلاهبرداری متهم کرده است.

مهم‌ترین محور این پرونده، حمله سایبری به یک شرکت فعال در حوزه جواهرات لوکس است که در اسناد قضایی با عنوان شرکت F معرفی شده است.

به ادعای اف‌بی‌آی، استوکس و سایر اعضای احتمالی گروه اسکترد اسپایدر (Scattered Spider) در حدود ۱۲ مه ۲۰۲۵ با سرقت اطلاعات این شرکت، درخواست پرداخت ۸ میلیون دلار باج به‌صورت ارز دیجیتال مطرح کرده‌اند.

طبق اسناد دادگاه، مهاجمان با جعل هویت کارکنان شرکت و تماس با واحد فناوری اطلاعات، درخواست بازنشانی گذرواژه و اطلاعات احراز هویت چندمرحله‌ای را ثبت کردند.

این حمله مهندسی اجتماعی ظرف حدود دو تا سه ساعت به نفوذ در سه حساب کاربری، از جمله دو حساب متعلق به مدیران فناوری اطلاعات با سطح دسترسی بالا، منجر شد.

اف‌بی‌آی همچنین استوکس را به دسترسی غیرمجاز به شبکه یک «پلتفرم ارتباطات آنلاین» در مارس ۲۰۲۳ متهم کرده است.

در اسناد قضایی آمده است که وی از نام‌های مستعار Bouquet، Spencer و Jordan استفاده می‌کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد استوکس در ماه آوریل و در پی صدور اعلان قرمز اینترپل، توسط پلیس فنلاند بازداشت شد و پس از استرداد، همچنان در بازداشت نیروهای انتظامی آمریکا قرار دارد.

بر اساس این پرونده، مهاجمان برای حفظ دسترسی غیرمجاز به زیرساخت‌های شرکت قربانی، از ابزار قانونی ngrok نیز استفاده کرده‌اند؛ ابزاری که معمولاً برای مدیریت ترافیک اینترنت توسط توسعه‌دهندگان نرم‌افزار به کار می‌رود.

اگرچه شرکت هدف از پرداخت باج خودداری کرد، اما اف‌بی‌آی اعلام کرده است این حمله تاکنون حدود ۲ میلیون دلار خسارت ناشی از اختلال در فعالیت، تحقیقات و اقدامات جبرانی به این شرکت وارد کرده و احتمال افزایش این خسارت نیز وجود دارد.

به گفته مقامات آمریکایی، گروه هکری اسکترد اسپایدر تاکنون در بیش از ۱۰۰ حمله سایبری نقش داشته و بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از محل پرداخت باج‌های سایبری به دست آورده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.