about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان ملل متحد استراتژی دیجیتال برای حفظ زبان‌های بومی را پیش می‌برد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، نوزدهمین جلسه سازوکار تخصصی سازمان ملل متحد در مورد حقوق مردمان بومی (EMRIP) که توسط دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR) در ژنو برگزار شد، پیشرفت‌های حاصل شده در دهه بین‌المللی زبان‌های بومی (۲۰۲۲-۲۰۳۲) را برجسته کرد و بحث‌هایی با تأکید مجدد بر فرصت‌ها و چالش‌های مدیریتی ناشی از فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی انجام داد.

گزارشی که در طول جلسه ارائه شد، خاطرنشان کرد که فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی می‌توانند از احیای زبان پشتیبانی کنند و درعین‌حال سؤالاتی را در مورد حقوق مردمان بومی برای حفظ مالکیت و کنترل بر زبان‌ها، میراث‌فرهنگی و دانش سنتی خود مطرح کنند. جنین گاما بارا (Janine Gama Bara)، عضو (EMRIP)، خواستار احتیاط در مورد اطمینان از به‌کارگیری این فناوری‌ها به روش‌هایی شد که به حقوق مردمان بومی احترام می‌گذارد.

شرکت‌کنندگان به چندین ابتکار عمل، از جمله نقشه راه جهانی یونسکو برای چندزبانگی در عصر دیجیتال که در نوامبر ۲۰۲۵ راه‌اندازی شد، همکاری با یونیکد و شرکت اینترنتی برای نام‌ها و شماره‌های واگذار شده (ICANN) و انکوباتور جدید مشترکات برای زبان‌ها و فرهنگ‌های بومی که به‌تازگی راه‌اندازی شده است، اشاره کردند.

شرکت‌کنندگان همچنین به چالش‌های مداوم در انتقال زبان اشاره کردند و خواستار بودجه پایدار و مشارکت‌های قوی‌تر بین دولت‌ها، مردم بومی و آژانس‌های سازمان ملل شدند.

 این جلسه از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ زیرا سال ۲۰۲۷ هم نقطه میانی دهه بین‌المللی و هم بیستمین سالگرد اعلامیه سازمان ملل در مورد حقوق مردم بومی است و انتظار می‌رود توصیه‌های این جلسه، مرحله بعدی اجرای این دهه را مشخص کند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/01 - 13:18- هوش مصنوعي

راه‌اندازی آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی توسط انویدیا

انویدیا یک آشکارساز ویدیوی هوش مصنوعی بادقت ۹۲٪ راه‌اندازی کرد.

تقویت
1405/05/01 - 12:31- هوش مصنوعي

تقویت سپر هوش مصنوعی ژاپن در برابر حملات سایبری

ژاپن در پی حملات سایبری اخیر، دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت و دستور مقابله با گسترش جرایم دیجیتال صادر کرد.

هشدار
1405/05/01 - 12:24- جنگ سایبری

هشدار آمریکا درباره حملات سایبری منتسب به ایران

نهادهای امنیت سایبری و انتظامی آمریکا با انتشار هشدار مشترکی، دامنه ادعاهای پیشین خود درباره حملات سایبری منتسب به هکرهای وابسته به ایران علیه سامانه‌های کنترل صنعتی را گسترش دادند.