about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که پذیرش بالا و توسعه برنامه‌ریزی شده چند ابر هیبریدی در سال 2024 در عربستان مشاهدده شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نوتانیکس (Nutanix) از ششمین نظرسنجی و گزارش تحقیقاتی شاخص ابر سازمانی (ECI) خود رونمایی کرد که پیشرفت شرکت در پذیرش ابر را ارزیابی می‌کند. این گزارش نشان داد که اکثریت قابل‌توجهی (۷۰ درصد) از پاسخ‌دهندگان عربستان سعودی اظهار می‌کنند که سازمانشان از یک رویکرد ابری هوشمند برای استراتژی زیرساخت فناوری اطلاعات استقبال می‌کند. این استراتژی شامل انتخاب مناسب‌ترین محیط فناوری اطلاعات برای هر برنامه است. علاوه بر این، 81 درصد از پاسخ دهندگان عربستانی معتقدند که سازمان‌هایشان از یک محیط ترکیبی که هم ابرهای عمومی و هم خصوصی را با هم ترکیب می‌کند، بیشترین سود را خواهند برد.

طلال السیف (Talal Alsaif)، مدیر فروش نوتانیکس در مصر و کشورهای مرکزی حوزه خلیج فارس، گفت :

«به دلیل الزاماتی مانند هوش مصنوعی، پایداری و امنیت، سازمان‌ها به طور فزاینده‌ای تحت فشار هستند تا زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود را به سرعت مدرن کنند. یافته‌های شاخص ابر سازمانی امسال اهمیت سازمان‌های سعودی را برای اثبات آینده زیرساخت‌های فناوری اطلاعات امروز به منظور تطبیق با فناوری‌های فردا نشان می‌دهد. چند ابری هیبریدی به دلیل انعطاف‌پذیری در پشتیبانی از VM سنتی و برنامه‌های کاربردی کانتینری مدرن و همچنین امکان حرکت بدون درز بین ابرها و تنظیمات داخلی، پیوسته به استاندارد زیرساخت ترجیحی تبدیل می‌شود.»

در رابطه با اولویت‌های سرمایه‌گذاری، 78 درصد از پاسخ دهندگان عربستان سعودی اعلام کردند که قصد دارند سرمایه‌گذاری در کارکنان فناوری اطلاعات و ابر را افزایش دهند. این نشان دهنده پذیرش مداوم راه‌حل‌های زیرساخت ابری و همچنین نیاز به مدرن‌سازی و بهینه‌سازی راه‌حل‌های فناوری اطلاعات است. مشابه میانگین‌های جهانی، عربستان سعودی انعطاف‌پذیری برای دویدن در ابرها و پیش‌فرض (45 درصد) و عملکرد (43 درصد) را به‌عنوان 2 عامل اصلی انتخاب زیرساخت رتبه‌بندی کرد. جالب توجه است که عربستان سعودی حاکمیت و حریم خصوصی داده‌ها را به طور متوسط پایین‌تر از کل منطقه خاورمیانه و آفریقا (EMEA) قرار داده است. بیش از 60 درصد از پاسخ دهندگان عربستان سعودی معتقدند که حجم کار و مهاجرت برنامه‌ها با توجه به زیرساخت فعلی فناوری اطلاعات آنها یک چالش متوسط تا قابل توجه است. کمک به رسیدگی به این چالش یک حوزه فرصت کلیدی برای ارائه دهندگان راه‌حل‌های فناوری اطلاعات و زیرساخت است. به گفته محققان، مهم‌ترین دلایل برای مهاجرت برنامه ذکر شده بهبود وضعیت امنیتی و/یا برآورده کردن الزامات قانونی و ادغام با خدمات بومی ابری بود. برنامه‌ها و کنترل داده‌ها نیز توسط سازمان‌های عربستان سعودی که در سال جاری مورد بررسی قرار گرفتند، در رتبه بالایی قرار دارند. 71 درصد از پاسخ دهندگان عربستان سعودی موافق هستند که داشتن یک پلتفرم واحد برای اجرا و مدیریت همه برنامه‌ها و داده‌ها در فضای ابری برای سازمان آنها ایده‌آل است.

71 درصد از پاسخ دهندگان نیز موافق بودند که سازمان آنها می‌تواند موضع حفاظتی باج‌افزار خود را بهبود بخشد و 73 درصد قصد دارند سرمایه‌گذاری در مقابله با باج‌افزار را در سال 2024 افزایش دهند. 65 درصد از پاسخ‌دهندگان در عربستان براین باورند که سیلوهای عملیاتی بین تیم‌هایی که محیط‌های مختلف را مدیریت می‌کنند، با توجه به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات فعلی‌شان، یک «چالش متوسط تا مهم» باقی می‌ماند. شاید یکی از دلایل اصلی این باشد که سازمان‌های سعودی برای پیوند دادن داده‌ها از چندین محیط به چالش کشیده می‌شوند. علاوه بر این، 79 درصد از پاسخ دهندگان عربستان سعودی گفتند که سرمایه‌گذاری سازمان آنها در تجزیه و تحلیل داده‌ها در سال 2024 افزایش خواهد یافت. این روند همچنین چالش‌هایی را ایجاد خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.