about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

شرکت یونایتدهلث حدود هشت ماه پس از حمله باج‌افزاری به شرکت زیرمجموعه‌اش، چنج هِلث‌کر، که باعث اختلالات گسترده در صنعت پزشکی و اعتراضات کنگره شد، یک رئیس جدید امنیت سایبری استخدام کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، تیم مک‌نایت روز سه‌شنبه اعلام کرد که رسماً به‌عنوان مدیر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) به گروه یونایتدهلث پیوسته است و جایگزین استیون مارتین شده است که اکنون به‌عنوان مدیر ارشد بازیابی شرکت فعالیت می‌کند.

مک‌نایت پیش از ورود، به سمت‌های ارشد امنیت سایبری در شرکت‌های نورثروپ گرومن، فیدلیتی، جنرال الکتریک، تامسون رویترز، اس ای پی (SAP) و دیگر شرکت‌ها و همچنین هشت سال به‌عنوان مأمور اف بی آی (FBI) خدمت کرده است.

او همچنین رئیس هیئت مدیره اتحاد امنیت اینترنت (ISA) بوده و در هیئت مدیره شرکت‌هایی چون آی بی ام (IBM)، پالو آلتو نتوورکس (Palo Alto Networks)، خدمات شبکه آمازون (Amazon Web Services)، گوگل و تنبل (Tenable) فعالیت داشته است.

وی در پستی در لینکدین نوشت:

خوشحالم که رسماً به‌عنوان مدیر ارشد امنیت اطلاعات به یونایتدهلث پیوسته‌ام. مشتاقم تا با روپرت باندی و یک تیم فوق‌العاده همکاری کنم و استراتژی امنیت سایبری‌مان را به جلو ببریم و اطلاعات حیاتی را در راستای کمک به بهبود سلامتی مردم و سیستم سلامت همگان محافظت کنیم.

مدیرعامل گروه یونایتدهلث در جلسه‌ای در کنگره در ماه می با انتقادات شدید مواجه شد، جایی که چندین سناتور تأکید کردند مدیران ارشد و هیئت مدیره این شرکت باید پاسخگو باشند؛ به‌ویژه بابت این تصمیم که فردی بدون سابقه تمام‌وقت در امنیت سایبری، به سمت مدیر ارشد امنیت اطلاعات در ژوئن ۲۰۲۳ منصوب شده است.

سناتور ران وایدن از ایالت اورگان بیان کرد:

یکی از دلایل احتمالی سهل‌انگاری گروه یونایتدهلث و عدم اتخاذ استانداردهای امنیت سایبری، این است که مسئول ارشد امنیت سایبری این شرکت برای این شغل صلاحیت لازم را ندارد.

او به سابقه محدود مارتین در امنیت سایبری اشاره کرد و افزود که مقصر دانستن او برای نقص‌های امنیت سایبری یونایتدهلث منصفانه نیست؛ بلکه مدیرعامل و هیئت مدیره باید مسئولیت این انتصاب نادرست و همچنین عدم اتخاذ تدابیر پایه امنیتی را بر عهده بگیرند.

وایدن همچنین به دلیل انتصاب مارتین در این سمت و دیگر کوتاهی‌های امنیت سایبری که منجر به حمله باج‌افزاری در ماه فوریه شد، خواستار اقدام کمیسیون تجارت فدرال (FTC) و کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) علیه یونایتدهلث شد.

این حمله که یونایتدهلث اعلام کرد بیش از ۱۰۰ میلیون آمریکایی را تحت تأثیر قرار داده، برای ماه‌ها صنعت بهداشت و درمان ایالات متحده را مختل کرد و بیمارستان‌ها و پزشکان را از پردازش درخواست‌های بیمه برای داروهای حیاتی ناتوان ساخت.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد