about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ژاپن از استارتاپ هوش مصنوعی آمریکایی تنس تورنت برای کمک به آموزش مهندسان طراح خود استفاده می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،تنس تورنت (Tenstorrent) استارتاپ هوش مصنوعی که توسط اپل و اینتل توسعه یافته است، با دولت ژاپن برای کمک به آموزش بیش از ۲۰۰ طراح تراشه ژاپنی در دفاتر خود در ایالات متحده طی پنج سال به توافق رسیده است.

براساس این قرارداد مبلغ ۵۰ میلیون دلار جهت مرکز فناوری نیمه رسانا پیشرو ژاپن تخصیص داده خواهد شد.این سرمایه گذاری بخشی از تلاش ژاپن برای تقویت مجدد صنعت نیمه رسانا خود میباشد. این کشور تا دهه ۱۹۸۰ نیمی از بازار جهانی تراشه ها را در اختیار داشت اما امروزه کم تر از یک دهم بازار را در اختیار دارد.

محور تلاش های ژاپن، احیا و بازسازی کارخانه تراشه سازی راپیدوس (Rapidus) می باشد.

قراردادی با میلیاردها دلار پشتوانه دولتی با هدف ساخت نیمه رسانا های پیشرفته در ژاپن و تولید انبوه تا سال ۲۰۲۷ از اهداف دولت ژاپن می باشد.

استارتاپ هوش مصنوعی تنس تورنت (Tenstorrent) سال گذشته برای توسعه طرح هایی که می توان در کارخانه ساخت، با شرکت راپیدوس همکاری کرد و با استخدام مهندسان ژاپنی در دفاتر این شرکت در آمریکا، قصد دارد این دانش را در سراسر صنعت تراشه ژاپن گسترش دهد.

دیوید بنت، مدیر ارشد مشتریان تنس تورنت در مصاحبه ای گفت: 

من فکر می کنم اقدامات ژاپن و سرمایه گذاری های آن ها به وضوح نشان داده است که می خواهند کنترل بیشتری بر آینده خود داشته باشند.

از آوریل ۲۰۲۵، مهندسان ژاپنی در کنار مدیران تنس تورنت مانند جیم کلر و وی هان لین که هر دو برای شرکت اپل تراشه می ساختند و یاسو ایشی، یکی از کارمندان قدیمی آرم هولدینگز، برای طراحی تراشه های هوش مصنوعی کار خواهند کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.