about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وزیر فناوری بریتانیا از چت جی پی‌تی برای مشاوره در مورد رسانه‌ها و اصطلاحات فنی استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پیتر کایل، وزیر فناوری بریتانیا، از چت جی پی‌تی (ChatGPT)برای دریافت مشاوره در زمینه حضور در رسانه‌ها و تعریف اصطلاحات فنی مرتبط با سمت خود استفاده می‌کند. 

کایل همچنین از چت جی پی‌تی پرسیده است که چرا کسب‌وکارهای کوچک و متوسط ​​در بریتانیا در پذیرش هوش مصنوعی ضعیف عمل کردند. چت ربات به عواملی مانند عدم آگاهی در مورد ابتکارات دولتی، محدودیت‌های بودجه و نگرانی در مورد مقررات حفاظت از داده‌ها مانند مقررات حفاظت از داده‌های عمومی اتحادیه اروپا (GDPR)اشاره کرد.

درحالی‌که پذیرش هوش مصنوعی همچنان یک چالش است، نخست‌وزیر بریتانیا، پتانسیل آن را ستوده و اعلام کرد که دولت بریتانیا باید بیشتر از هوش مصنوعی برای بهبود کارایی استفاده کند.

علی‌رغم علاقه کایل به هوش مصنوعی، او به دلیل اولویت‌دادن به منافع فناوری بزرگ بر صنایع خلاق بریتانیا با انتقاداتی مواجه شده است.

 نگرانی‌هایی در مورد سیاست پیشنهادی مطرح شده است که می‌تواند به شرکت‌های فناوری اجازه دهد تا بدون اجازه، هوش مصنوعی را در مورد مطالب دارای حق چاپ آموزش دهند، مگر اینکه سازندگان از این سیاست انصراف دهند.

دپارتمان کایل، از استفاده او از هوش مصنوعی دفاع کرد و اظهار داشت:

درحالی‌که پیتر کایل از ابزار هوش مصنوعی استفاده می‌کند، جایگزین توصیه‌های کارشناسی مقامات نمی‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.