about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تعداد فزاینده‌ای از استادیوم‌های ورزشی از فناوری‌های تشخیص چهره برای زیر نظر گرفتن تماشاگران استفاده می‌کنند و یک سازمان غیرانتفاعی پیشرو در زمینه حفظ حریم خصوصی، از سازمان ملل متحد درخواست کرد تا وارد عمل شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، به گفته شرکت پرایوسی اینترنشنال (Privacy International (PI)) 25 استادیوم از 100 استادیوم برتر فوتبال در جهان، نظارت تصویری موجود خود را با چنین فناوری تقویت می کنند.

این سازمان، یافته های تحقیقات و توصیه های خود را به گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه حقوق فرهنگی ارائه کرده است.

دفتر سازمان ملل در حال تهیه گزارشی است که در ماه اکتبر به مجمع عمومی این نهاد ارائه خواهد شد.

در گزارش پی آی آمده است که تعداد فزاینده‌ای از استادیوم های ورزشی در حال آزمایش فناوری‌های تشخیص چهره هستند و برخی نیز آزمایش‌های هوش مصنوعی را در تلاش برای نظارت بر جمعیت و کمک به فعالیت پلیس آغاز کرده‌اند.

این گزارش خاطرنشان کرد که مقامات فرانسوی قصد دارند از هوش مصنوعی برای نظارت بر فضاهای عمومی در المپیک پاریس در تابستان امسال استفاده کنند.

شرکت پی آی و هفت سازمان دیگر قبلاً به دادگاه قانون اساسی فرانسه شکایت کردند و از آن خواستند استفاده از هوش مصنوعی در المپیک پاریس را ممنوع کند، اما دادگاه متوجه شد که استقرار این فناوری حقوق اساسی را نقض نمی کند.

این شرکت در نامه خود به الکساندرا زانتاکی، گزارشگر ویژه سازمان ملل، نوشت:

به‌کارگیری چنین فناوری مداخله‌ای نه‌تنها سؤالات مهمی درباره حریم خصوصی و حفاظت از داده‌ها ایجاد می‌کند، بلکه سؤالات اخلاقی در مورد اینکه آیا دموکراسی‌های مدرن باید اجازه استفاده از آن را بدهند یا خیر، مطرح می کند.

در ادامه این بیانیه آمده است:

این موضوع به ناچار منجر به عادی سازی نظارت در تمام سطوح اجتماعی خواهد شد و بر این اساس «اثری نامطلوب» بر اعمال حقوق اساسی، از جمله حقوق بشر برای شرکت و لذت بردن آزادانه از ورزش خواهد داشت.

شرکت پی‌آی با اشاره به افشاگری انجام شده در سال 2023 مبنی بر اینکه مالک آن، مدیسون اسکوئر گاردن از تشخیص چهره برای ممنوع کردن و حتی اخراج وکلای وابسته به شرکت‌هایی که از او شکایت کرده‌اند، استفاده کرده است، گفت:

چنین فناوری قبلاً به‌طور نامناسب استفاده شده است.

این شرکت همچنین اشاره کرد که این فناوری همچنین در رویدادهای ورزشی برای تبعیض علیه زنان در جوامع سرکوبگر نیز استفاده شده است.

شرکت پی آی از سازمان ملل درخواست کرد که دولت‌ها را تحت فشار قرار دهد تا از استفاده از فناوری‌ها در رویدادهای ورزشی به غیر از مواردی که برای تحقیق در مورد جنایات جدی نیاز است، جلوگیری کنند.

به عقیده آنها، باید اطمینان حاصل شود که برخی از فناوری‌های نظارتی هوش مصنوعی با ارائه «ارزیابی‌های سیستماتیک» تأثیر آنها منجر به تبعیض نمی‌شوند.

جیک وینر، مشاور مرکز اطلاعات حریم خصوصی الکترونیکی، عنوان کرد:

تشخیص چهره زمانی که اشتباه می‌کند، خطرناک است، و زمانی که به خوبی کار می‌کند خطرناک‌تر است.

اماکن ورزشی مکان مخصوصاً نامناسبی برای تشخیص چهره هستند؛ زیرا ورزش بسیار با سخنرانی، اعتراض و هویت شخصی مرتبط است.

او افزود که این فناوری‌ها می‌توانند رفتارهای بی‌ضرر را بیش از حد جرم‌انگیز کنند، منجر به دستگیری‌های نادرست و سرکوب گفتار شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.