about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین جمعه سه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ «فناوری سخت» راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از رویترز، برنامه‌های جلب مشارکت و پذیرش سرمایه برای سه صندوق‌ سرمایه‌گذاری خطرپذیر چین نهایی شده و به هر کدام بیش از ۵۰ میلیارد یوان (۷.۱۴ میلیارد دلار) سرمایه تخصیص داده خواهد شد.یک مقام رسمی چین امروز جمعه در این مورد گفت این صندوق‌ها در درجه اول در استارت‌آپ‌هایی سرمایه‌گذاری خواهند کرد که در مراحل اولیه فعالیت خود بوده و هر یک از برنامه های هدف‌گذاری شده آنها باید کمتر از ۵۰۰ میلیون یوان ارزش داشته باشند. وی افزود که هیچ تک سرمایه‌گذاری در این استارتاپ‌ها بیش از ۵۰ میلیون یوان نخواهد بود.اهداف مورد انتظار این صندوق‌ها حمایت از شرکت‌هایی است که بر تولید مدارهای مجتمع، ارتقای فناوری کوانتومی، زیست‌پزشکی، رابط‌های مغز و رایانه، هوافضا و سایر فناوری‌های کلیدی سخت متمرکز هستند. در مراحل بعدی ارتقای فناوری‌های «نرم» شامل خدمات اینترنتی نیز مدنظر خواهد بود.

چین در ماه‌های اخیر برای دستیابی به خودکفایی در حوزه تولید تراشه‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری زیادی کرده و در این زمینه تابدان حد موفق بوده که علیرغم موافقت دولت ترامپ با واردات تراشه‌های هوش مصنوعی ساخت شرکت آمریکایی انویدیا چندان عجله‌ای برای صدور مجوزهای مربوطه ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.