about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به نظر می‌آید که هوش مصنوعی در حال ارتکاب اشتباهات عجیبی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نظر می‌آید که هوش مصنوعی در حال ارتکاب اشتباهات عجیبی است. در جدیدترین آنها هوش مصنوعی با رصد تصاویر دوربین‌های مدار بسته یک دبیرستان، پاکت چیپس در دست یک دانش آموز را به اشتباه اسلحه تشخیص داده و پلیس را به مدرسه کِشاند. 

ظاهراً سرمایه‌گذاری میلیاردها دلاری در زمینه هوش مصنوعی نتوانسته از اشتباهات مرگ‌بار آن بکاهد. در یک ماجرای دارک که هفته پیش در مریلند آمریکا رخ داده یک دانش آموز 16 ساله تاوان اشتباه هوش مصنوعی را پس داد!

ظاهراً مدل‌ هوش مصنوعی که تصاویر دوربین‌های مدار بسته مدرسه را به صورت لحظه‌ای بررسی می‌کند، به این دانش آموز مشکوک شده و پاکت چیپس در دستش را به اشتباه اسلحه مرگبار تشخیص داد.

وقتی خوردن چیپس می‌تواند به قیمت جان تان تمام شود!

دقایقی بعد نزدیک به هشت خودروی پلیس در محل حاضر شدند. مأموران از خودروها پیاده شده و اسلحه‌های خود را به سمت دانش آموز گرفته و از او خواستند دست‌هایش را روی سرش گذاشته و به سمت آن‌ها حرکت کند و در انتها به وی دستبند زدند!

بر اساس گزارش techspot ماموران پلیس، دوستان این دانش آموز را هم مورد بازرسی قرار دادند. مدیر مدرسه هم گفته که هوش مصنوعی به صورت خودکار و بر اساس برنامه از پیش تعیین شده عمل کرده و پلیس را در جریان قرار داده است.

این خطا تاثیر منفی روی روحیه دانش آموز داشته و واکنش برخی سیاستمداران را بر انگیخته است. شرکت Omnilert، توسعه‌دهنده سیستم هوش مصنوعی هم با ابراز تاسف از این حادثه، عذرخواهی کرده است.

موضوع:

تازه ترین ها
توزیع
1405/05/23 - 16:43- هوش مصنوعي

توزیع عینک رِی - بن مِتا بین بزرگسالان نابینا یا کم‌بینا

شرکت مِتا ۱۵ هزار عینک هوش مصنوعی رِی - بن متا را بین بزرگسالان نابینا یا کم‌بینای واجد شرایط توزیع می‌کند.

آموزش
1405/05/23 - 16:11- هوش مصنوعي

آموزش مدل هوش مصنوعی اَپل توسط علی‌بابا

اَپل با پشتیبانی علی‌بابا، مدل هوش مصنوعی خود را برای بازار چین آموزش داد.

شرکت
1405/05/23 - 15:20- آمریکا

شرکت مِتا متهم به کلاهبرداری در فیس‌بوک شد

شش گروه پاسخگویی به مصرف‌کنندگان و فناوری در ایالات متحده، شرکت مِتا را متهم به کلاهبرداری در فیس‌بوک کردند.