about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مخابراتی تی موبایل آمریکا در جریان یک حمله گسترده سایبری به شرکت‌های مخابراتی و اینترنتی آمریکا و بین‌المللی طی ماه‌های اخیر مورد هک قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت تی موبایل (T-Mobile) در بیانیه‌ای که با تک کرانچ (TechCrunch) به اشتراک گذاشته، اعلام کرد:

ما به دقت این حمله گسترده در سطح صنعت را زیر نظر داریم و در حال حاضر، سیستم‌ها و داده‌های تی موبایل به طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند و هیچ مدرکی مبنی بر تأثیر بر اطلاعات مشتریان نداریم.

وال استریت ژورنال اولین رسانه‌ای بود که خبر نفوذ به تی موبایل را منتشر کرد و به منابعی اشاره کرد که با این کمپین هدف قرار دادن غول‌های مخابراتی آشنا بودند.

سخنگوی تی موبایل که نامش فاش نشد، از بیان اینکه آیا شرکت ابزارهای فنی لازم مانند گزارش‌ها را برای تعیین دسترسی یا سرقت احتمالی داده‌های مشتریان دارد یا خیر، خودداری کرد.

این سخنگو گزارش وال استریت ژورنال را رد نکرد.

تی موبایل جدیدترین شرکت مخابراتی است که در هفته‌های اخیر اعلام شده به دنبال یک سری حملات سایبری مورد نفوذ قرار گرفته است.

این حملات شامل شرکت‌هایی مانند ای تی اند تی (AT&T)، ورایزن (Verizon) و لومن (Lumen) که قبلاً به نام سنچری لینک (CenturyLink) شناخته می‌شد می‌شود.

این هک‌ها توسط گروهی از هکرهای وابسته به دولت چین که به نام طوفان نمک یا سالت تایفون (Salt Typhoon) شناخته می‌شوند، انجام شده است.

این گروه سیستم‌های شنود مکالماتی را که شرکت‌های تلفن و اینترنت آمریکا براساس قانونی ۳۰ ساله ملزم به ارائه دسترسی به داده‌های مشتریان برای دولت هستند، هدف قرار داده‌اند.

این هفته، اف بی آی (FBI) و آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA) به صورت عمومی صنعت مخابرات را از حملات مرتبط آگاه کردند و چین را به انجام یک کمپین گسترده و قابل‌توجه جاسوسی سایبری متهم کردند که هدف آن دسترسی به سوابق مکالمات و پیامک‌های مقامات بلندپایه آمریکایی، از جمله نامزدهای ریاست‌جمهوری، بوده است.

بر اساس گزارش تک کرانچ، این نهمین حمله سایبری شناخته شده به تی موبایل در سال‌های اخیر است.

جدیدترین نفوذ به تی موبایل در سال ۲۰۲۳ رخ داد که منجر به سرقت اطلاعات شخصی ۳۷ میلیون مشتری شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.