about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

آلمان اعلام کرد که پهپادهای جدید مجهز به هوش مصنوعی «Mini-Taurus» را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آلمان در حال آماده شدن برای پشتیبانی فناوری جدید از اوکراین در زمان جنگ است. به گفته روزنامه بیلد (Bild)، شرکت آلمانی هلسینگ (Helsing) 4000 پهپاد مجهز به هوش مصنوعی را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

این پهپادها، موسوم به «Mini-Taurus»، مجهز به سیستم‌های مدرنی خواهند بود که آنها را عملاً در برابر سیستم‌های جنگ الکترونیک روسیه و تداخل جی‌پی‌اس (GPS) غیرقابل نفوذ می‌کند.

بوریس پیستوریوس (Boris Pistorius)، وزیر دفاع آلمان، تحویل هواپیماهای بدون سرنشین به اوکراین را تأیید کرد.

به گفته منابع داخلی، چند صد فروند از این پهپادها از ماه دسامبر امسال به صورت ماهانه به کی‌یف ارسال خواهند شد. در حال حاضر چندین نمونه در شرق اوکراین در شرایط جنگی واقعی در حال آزمایش هستند.

Mini-Taurus قادر به تجزیه و تحلیل زمین و تعیین مکان آن حتی در شرایط آب و هوایی سخت یا زیرساخت‌های تخریب شده است و به پهپاد اجازه می‌دهد حتی در صورت از دست رفتن سیگنال رادیویی به مأموریت خود ادامه دهد که دقت ضربه را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

برد پروازی این پهپادها 4 برابر بیشتر از پهپادهای کامیکازه استاندارد اوکراینی است، اما هزینه کمتری نسبت به همتایان خارجی دارد. بیلد هزینه دقیقی را اعلام نکرد، اما «Switchblade 600» آمریکایی حدود 100 هزار یورو و «Zala Lancet» روسی 35 هزار یورو قیمت دارد.

پیستوریوس تأکید کرد که اوکراین می‌تواند به طور مؤثر از این پهپادها علیه اهداف مهم نظامی روسیه مانند پست‌های فرماندهی و مراکز لجستیکی استفاده کند. در آینده، آلمان ممکن است فن‌آوری‌های مشابه را در بوندسوره خود معرفی کند.

در ماه اوت سال جاری، مشخص شد که درخواست‌های جدید برای کمک به اوکراین به دستور اولاف شولز، صدراعظم آلمان، تأیید نمی‌شوند. با این حال، بودجه آلمان برای سال 2024 در حال حاضر شامل حدود 8 میلیارد یورو برای حمایت نظامی از اوکراین است.

با وجود محدودیت‌ها، پیستوریوس گفت که دولت می‌تواند منابع بیشتری برای ادامه ارسال سلاح به اوکراین در سال آینده پیدا کند.

در ماه اکتبر امسال، مقامات آلمانی فهرست کمک‌های نظامی را به‌روز کردند. تجهیزات انتقال یافته به اوکراین شامل تانک‌های لئوپارد 1A5 و خودروهای رزمی پیاده‌نظام ماردِر (Marder) است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد