about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک شرکت برجسته خدمات مهاجرتی مستقر در بریتانیا، به مقامات در چندین کشور هشدار داده است که حمله سایبری اخیر به این شرکت، ممکن است اطلاعات حساس مشتریان را فاش کرده باشد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شرکت سیبل اینترنشنال (Sable International) که در بریتانیا، استرالیا و آفریقای جنوبی دفتر دارد، این هفته چندین بیانیه درباره یک حمله سایبری پیشرفته منتشر کرد که باعث بروز مشکلات مختلفی شده است.

شاید برجسته‌ترین نکته این باشد که هکرهای پشت این حمله به مشتریان ایمیل ارسال کرده‌اند و احتمالاً سعی دارند با فشار آوردن به شرکت، آن‌ها را وادار به پرداخت باج کنند.

روز جمعه، یک سخنگوی این شرکت در بیانیه ای توضیح داد که سرقت داده‌ها به مقامات قانونی و نظارتی مربوطه در آفریقای جنوبی و بریتانیا گزارش شده است.

وی همچنین بیان کرد:

نتایج فعلی تحقیقات ما نشان می‌دهد که در این مرحله، داده‌های شخصی تعداد محدودی از مشتریان به خطر افتاده است. ما با این مشتریان تماس گرفته‌ایم و در حال همکاری با آن‌ها هستیم تا خطرات ناشی از این حادثه را کاهش دهیم.

این حمله باعث شد که شرکت سرورهای خود، وبسایت و پورتال‌های تراکنشی را خاموش کند.

از بعد از ظهر جمعه، وبسایت این شرکت هنوز آفلاین است.

این بیانیه همچنین تأیید کرد که هکرها به مشتریان ایمیل ارسال کرده‌اند و از آن‌ها خواست که پاسخ این ایمیل‌ها را ندهند.

مدیر عامل شرکت، رگ بمفورد اظهار نمود که او از این حمله شوکه شده است و افزود که آن‌ها هر کاری که بتوانند برای حفاظت از منافع و امنیت مشتریان خود انجام می‌دهند.

مشتریان معمولاً به شرکت سیبل اینترنشنال مراجعه می‌کنند تا ویزاهای بریتانیا و همچنین ثبت‌نام‌های بین‌المللی کسب و کار، ثبت مالیات و مسائل شرکتی دیگر مرتبط با سازمان‌های چندملیتی را مدیریت کنند.

این شرکت تحقیقات داخلی را آغاز کرده و تیمی برای پاسخ به استعلامات مشتریان تشکیل داده است.

روز چهارشنبه، گروه باج‌افزاری بیان لیان (BianLian) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

این گروه بیشتر به دلیل حمله سال ۲۰۲۳ به سازمان خیریه جهانی و بین المللی نجات کودکان (Save the Children International) شناخته شده است.

این گروه همچنین در ماه می ۲۰۲۳ توسط اف بی آی، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA) و مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC) پس از هدف قرار دادن چندین بخش زیرساخت حیاتی در ایالات متحده از ژوئن ۲۰۲۲ مورد توجه قرار گرفت.

هکرها به طور مکرر به شرکت‌هایی مانند سیبل اینترنشال، به دلیل حساسیت فعالیت‌های آن‌ها حمله کرده‌اند.

یک حادثه در سال ۲۰۲۳ که شامل شرکت جابجایی سیروا (SIRVA) بود، در کانادا خشم عمومی به پا کرد.

این اتفاق پس از اینکه فاش شد داده‌های برخی از کارمندان دولت کانادا از جمله اعضای فعلی و سابق نیروهای مسلح کانادا و پرسنل پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا در جریان یک حمله سایبری فاش شده است، باعث شد که مردم بیشتر خشمگین شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.