about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پلیس جرایم سایبری روز دوشنبه پرونده مربوط به افشای تماس تلفنی میان نخست‌وزیر تایلند، پائتونگ‌تارن شیناواترا، و هون سن، رئیس سنای کامبوج، را به دادستانی عمومی ارجاع داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، دادستان‌ها در حال بررسی امکان درخواست صدور حکم بازداشت بین‌المللی از سوی اینترپل هستند.

سرتیپ پلیس سیریوات دیپور، فرمانده بخش یکم تحقیقات جرایم سایبری، صبح دوشنبه یک پرونده ۵۰ صفحه‌ای را به دفتر دادستانی کل (OAG) در بانکوک ارائه کرد.

این پرونده بر اساس شکایت سومکید چواکونگ، معاون دبیرکل نخست‌وزیر، تنظیم شده است.

وی خواستار پیگرد قانونی علیه کاربر حساب فیسبوکی با نام «Samdech Hun Sen of Cambodia» شده بود.

شاکی، این کاربر را به تهدید علیه امنیت ملی و ارتکاب سایر جرایم کیفری متهم کرده است.

این اتهامات در پی انتشار یک فایل صوتی ۱۷ دقیقه‌ای از مکالمه تلفنی میان خانم پائتونگ‌تارن و هون سن مطرح شده‌اند.

سرتیپ دیپور اعلام کرد که این پرونده مربوط به جرایمی است که خارج از تایلند رخ داده‌اند، بنابراین مسئولیت مستقیم آن بر عهده دادستان کل است.

وی گفت که متهمان، مدیران حساب فیسبوکی مذکور هستند، اما از اظهار نظر درباره اینکه آیا خود هون سن نیز جزء متهمان است، خودداری کرد.

ساککاسم نیسای‌یوک، سخنگوی دفتر دادستانی کل، هنگام دریافت پرونده گفت که دادستان کل بررسی خواهد کرد که آیا مدارک کافی برای طرح پرونده در دادگاه وجود دارد یا خیر.

اگر شواهد کافی وجود داشته باشد، پرونده به دادگاه کیفری ارجاع خواهد شد و در صورتی که متهمان در دادگاه حاضر نشوند، مقامات تایلندی از اینترپل درخواست صدور حکم بازداشت خواهند کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.