about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت‌های فناوری اطلاعات پاکستان طیف متنوعی از محصولات و خدمات نرم‌افزاری و امنیت سایبری را ارائه می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فاطمه خواجه (Shaza Fatima Khawaja)، وزیر فناوری اطلاعات و مخابرات پاکستان گفت که شرکت‌های فناوری اطلاعات این کشور طیف متنوعی از محصولات و خدمات از توسعه نرم‌افزار و امنیت سایبری تا هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده‌ها را ارائه می‌دهند.

او در حین سخنرانی در مجمع اقتصاد دیجیتال یوروآسیا پاکستان عنوان کرد :

«این قابلیت‌ها مکمل نقاط قوت همتایان جهانی ما است و راه را برای همکاری گسترده هموار می‌کند.»

وی افزود که چین پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه هوش مصنوعی، کلان داده، محاسبات ابری و فناوری 5G داشته است؛ طرح «کمربند و جاده» و پروژه «مسیر دیجیتالی ابریشم» نشانه‌های روشنی از تعهد کشور به ساختن جهانی متصل و پیشرفته از نظر فناوری بودند.

بایگه ژائو (Baige Zhao)، نایب رئیس کمیته روابط خارجی دوازدهمین کنگره ملی خلق، اظهار داشت که پاکستان و چین در حال افزایش همکاری در فناوری‌های دیجیتال هستند.

او تصریح کرد :

«پاکستان دارای مزیت‌های جغرافیایی و جمعیت جوان است، پاکستان آینده اقتصاد دیجیتال است.»

معروف علی شاهانی (Maroof Ali Shahani)، مدیر اجرایی سایبر نت در پاکستان گفت که پس از همکاری با علی‌بابا، با استفاده از سیستم پرداخت پاکستان از تمامی خدمات در چین برخوردار بوده است.

بحث‌ها درمورد استفاده از فناوری‌های پیشرفته، تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت نوآوری برای هدایت رشد اقتصادی متمرکز بود.

این رویداد بر اهمیت استراتژیک تحول دیجیتال و تقویت روابط بین سهامداران اوراسیا و پاکستان تأکید کرد.

شرکت‌های چینی و پاکستانی در کنفرانس جهانی اقتصاد دیجیتال (GDEC) 2024 مجموعه‌ای از یادداشت‌های تفاهم (MoUs) را امضا کردند.

این توافق‌نامه‌ها با هدف تقویت همکاری‌های فناوری و نوآوری، بر تعمیق روابط اقتصادی بین 2 کشور و تعهد مشترک آنها برای ایجاد تحول دیجیتال تأکید می‌کند.

انتظار می‌رود این مشارکت‌ها از فناوری‌های پیشرفته استفاده کنند، زیرساخت‌های دیجیتال را تقویت و راه‌های جدیدی را برای رشد اقتصادی در هر دو کشور باز کنند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.