about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل بخشی از تجارت فناوری تبلیغاتی خود را برای ناشران اتحادیه اروپا به فروش می رساند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت آلفابت (گوگل) امسال گام بزرگی برای پایان دادن به تحقیقات ضد انحصار اتحادیه اروپا با پیشنهاد فروش بازار تبلیغاتی خود (Add) برداشت، اما ناشران اروپایی این پیشنهاد را رد کردند.

کسب‌وکار پرسود فناوری تبلیغاتی گوگل در سال گذشته به دنبال شکایت شورای ناشران اروپا مورد بررسی نظارتی اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اتحادیه اروپا گوگل را به حمایت از خدمات تبلیغاتی خود متهم کرد و چهارمین پرونده خود را علیه محبوب ترین موتور جستجوی جهان باز کرد.

به گفته سه وکیل دخیل در پرونده های ضد انحصار که اجازه صحبت عمومی را نداشتند، گوگل قبلاً هرگز پیشنهاد فروش دارایی در یک پرونده ضد تراست را نداده است. 

ناشران پیشنهاد گوگل را رد کردند زیرا می‌خواهند، چیزی بیش از AdX به آنها واگذار شود. 

سخنگوی گوگل گفت:  

همانطور که قبلاً گفتیم، پرونده اتحادیه اروپا در مورد محصولات تبلیغاتی ما مبتنی بر تفسیرهای ناقص از بخش فناوری تبلیغات است که به شدت رقابتی است و به سرعت در حال توسعه است. ما همچنان به این تجارت متعهد هستیم.

AdX یا Ad Exchange بازاری است که در آن ناشران می توانند فضای تبلیغاتی فروخته نشده خود را برای خرید در زمان واقعی در اختیار تبلیغ کنندگان قرار دهند.

مارگرت وستاگر، رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا، سال گذشته به گوگل پیشنهاد داد که ابزارهای فروش DFP و AdX خود را واگذار کند تا به تضاد منافع پایان دهد.

درآمد تبلیغاتی گوگل در سال 2023، از جمله خدمات جستجو، جیمیل، گوگل پلی، گوگل مپ، یوتیوب، گوگل اد منیجر، ادموب و ادسنس، 237.85 میلیارد دلار یا 77 درصد از کل درآمد بوده است. این پلتفرم غالب تبلیغات دیجیتالی در جهان است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.