about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شکایتی که اپل را به انحصارطلبی در فضای ابری متهم می‌کرد، بی‌اعتبار شناخته شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , اپل توانست در دادگاهی در ایالات متحده، از شکایتی سربلند بیرون بیاید که این شرکت را به انحصارطلبی در فضای ذخیره‌سازی دیجیتال و افزایش غیرمنصفانه قیمت سرویس آی‌کلاد متهم کرده بود. این شکایت گروهی ادعا می‌کرد که محدودیت‌های اپل در استفاده از سرویس‌های ابری دیگر، کاربران را به استفاده از آی‌کلاد برای پشتیبان‌گیری ضروری مجبور کرده و در نتیجه، هزینه‌ها را افزایش داده است. با‌این‌حال، قاضی پرونده این ادعاها را فاقد اعتبار دانست؛ اما به شاکیان اجازه داد شکایت خود را اصلاح و دوباره مطرح کنند.

به‌گزارش رویترز، ایمی لی، قاضی منطقه‌ای در سن‌خوزه کالیفرنیا، حکم داد که شاکیان نتوانستند نشان دهند که اپل قوانین ضدانحصاری فدرال یا ایالتی را نقض کرده است. در این دادخواست، ادعا شده بود که اپل در بازار ذخیره‌سازی ابری از مزیت ناعادلانه‌ای برخوردار است؛ زیرا سرویس جایگزینی نمی‌تواند عملکردهای خاصی مانند بازیابی (Restore) گوشی آیفون را انجام دهد. شاکیان مدعی بودند که این شرایط به اپل اجازه داده است تا قیمت سرویس آی‌کلاد را به‌طور مصنوعی افزایش دهد و نوعی انحصار در فضای ذخیره‌سازی ابری ایجاد کند.

اپل هرگونه تخلف را رد و تأکید کرده است که آی‌کلاد سرویسی اختیاری است. این شرکت ۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی رایگان در آی‌کلاد ارائه می‌دهد و کاربران برای خرید فضای بیشتر اجباری ندارند. قاضی لی نیز این ادعا را نپذیرفت که فضای ذخیره‌سازی آی‌کلاد سرویس ضروری است. وی استدلال کرد که در تئوری، قیمت‌های گران اپل می‌تواند رقابت را تقویت کند، نه از بین ببرد.

با توجه به حکم دادگاه، به‌ نظر نمی‌رسد سیاست‌های اپل درزمینه‌ی قیمت‌گذاری آی‌کلاد در آینده‌ی نزدیک تغییری کند. هرچند دادگاه این شکایت را رد کرده است، شاکیان همچنان امکان اصلاح و ارائه‌ی مجدد دادخواست خود را دارند. تا‌ آن‌ زمان، ساختار قیمت‌گذاری آی‌کلاد و طرح ۵ گیگابایتی رایگان آن بدون تغییر باقی می‌ماند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد