about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان معتقدند که ایجاد محدودیت در غزه توسط رژیم صهیونیستی باعث نوعی آپارتاید دیجیتال و سرکوب فلسطینیان و نشر اطلاعات غلط شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دخالت رژیم صهیونیستی در تعدیل محتوا نگرانی‌های جدی حقوق بشر را در هر زمینه‌ای ایجاد کرده است. از 7 اکتبر سال گذشته، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به دلیل حذف غیرقابل توجیه محتوای طرفدار فلسطین، گاه به درخواست اسرائیل و عدم موفقیت همزمان در حذف سخنان نفرت‌انگیز علیه فلسطینی‌ها به چالش کشیده شده‌اند. به طور خاص، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی با واحد سایبری این رژیم، یک دفتر دولتی تأسیس شده برای صدور درخواست‌های حذف برای پلتفرم‌ها، به منظور حذف محتوایی که به عنوان تحریک به خشونت و تروریسم تلقی می‌شود و همچنین هرگونه تبلیغ گروه‌هایی که به طور گسترده به عنوان تروریست شناخته می‌شوند، همکاری کرده‌اند.

بسیاری از این روابط پس از حمله طوفان‌الاقصی گسترش یافته است. بین 7 اکتبر تا 14 نوامبر گذشته، در مجموع 9500 درخواست حذف از سوی مقامات اسرائیلی به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ارسال شد که 60 درصد از آنها به مِتا با نرخ انطباق 94 درصد گزارش شده است.

این آمار جدید نیست. اداره ملی سایبری اسرائیل مدت‌ها است که به خود می‌بالد که درخواست‌های حذف آن منجر به نرخ بالای انطباق تا 90 درصد در تمام پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی می‌شود. آنها به طور ناعادلانه فعالان حقوق فلسطینی، سازمان‌های خبری و جامعه مدنی را هدف قرار داده‌اند. یکی از این اتفاقات هیئت نظارت مِتا را بر آن داشت تا به شرکت توصیه کند فرآیند شفافی را در مورد نحوه دریافت و پاسخگویی به تمام درخواست‌های دولتی برای حذف محتوا رسمی و اطمینان حاصل کند که آنها در گزارش شفافیت گنجانده شده‌اند.

به گفته کارشناسان، وقتی یک پلتفرم محتوای خود را به دستور سازمان‌های دولتی ویرایش می‌کند، می‌تواند پلتفرم را ذاتاً به نفع موقعیت‌های مورد علاقه آن دولت مغرضانه رها کند. این همکاری به سازمان‌های دولتی نفوذ زیادی بر سیستم‌های تعدیل محتوا برای اهداف سیاسی خود، کنترل گفتگوی عمومی، سرکوب مخالفان، ساکت کردن مخالفان سیاسی یا جنبش‌های بی‌پرده اجتماعی می‌دهد؛ و هنگامی که چنین سیستم‌هایی ایجاد می‌شوند، برای دولت آسان است که از این سیستم‌ها برای اجبار و فشار بر سکوها در راستای تعدیل گفتار استفاده کند که در غیر این صورت آنها را تعدیل نمی‌کردند.

در کنار درخواست‌های دولت برای سرنگونی، آزادی بیان در غزه توسط پلتفرم‌هایی که به‌طور ناعادلانه محتوا و حساب‌های طرفدار فلسطین را حذف می‌کنند، که در انتشار اخبار مداخله و صداهای ابراز نگرانی برای فلسطینی‌ها را خاموش می‌کنند، محدودتر شده است. در عین حال، پلتفرم X (توییتر سابق) به دلیل عدم حذف سخنان مشوق عداوت و تنفر مورد انتقاد قرار گرفته و ویژگی‌هایی را غیرفعال کرده که به کاربران امکان می‌دهد انواع خاصی از اطلاعات نادرست را گزارش کنند. تیک‌تام (TikTok) استراتژی‌های ضعیفی را برای نظارت بر ماهیت محتوای سرویس‌های خود پیاده‌سازی کرده است. مِتا اعتراف کرد که برخی نظرات حاوی پرچم فلسطین را حذف کرده است.

برای مبارزه با این آسیب‌های تبعی به آزادی بیان در غزه، بنیاد حریم الکترونیک (EFF) از پلتفرم‌ها خواست تا از اصول سانتا کلارا (Santa Clara) درباره شفافیت و پاسخگویی در تعدیل محتوا پیروی کنند و اقدامات زیر را انجام دهند :

1. ذینفعان محلی و منطقه‌ای را وارد فرآیند سیاست‌گذاری کنید تا صلاحیت فرهنگی بیشتر، دانش و درک زبان، فرهنگ و زمینه‌های محلی، در سراسر سیستم تعدیل محتوا فراهم شود.
2. فوراً خطرات خاص حقوق کاربران را که ناشی از دخالت دولت در فرآیندهای تعدیل محتوا است، بشناسید.
3. اطمینان حاصل کنید که عوامل دولتی از سیستم‌های تعدیل محتوای شرکت‌ها برای سانسور مخالفان، مخالفان سیاسی، جنبش‌های اجتماعی یا هر شخص دیگری سوء استفاده یا دستکاری نمی‌کنند.
4. به کاربران اطلاع دهید که چه زمانی، چگونه و چرا محتوای آنها دستکاری شده و به آنها فرصت تجدید نظر بدهید.

با توجه به شواهد قابل توجه مبنی بر نقض مداوم حقوق بشر علیه فلسطینی‌ها، چه قبل و چه از زمان 7 اکتبر گذشته، شرکت‌های فناوری ایالات متحده ادعا کردند که نسبت به خود، کارکنانشان، عموم مردم آمریکا و خود فلسطینی‌ها مستقیماً در این سوء استفاده‌ها نقشی ندارند. فلسطینی‌ها باید مانند اسرائیلی‌ها میز مذاکره داشته باشند. هر چیزی کمتر از این خطر ایجاد نوعی آپارتاید دیجیتال را دارد.

این اولین باری نیست که بنیاد حریم الکترونیک در مورد سانسور در فلسطین، از جمله در مجامع بین‌المللی متعدد، نگرانی‌هایی را مطرح می‌کند. اخیراً، به گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد آزادی بیان نامه‌ای نوشته شده که نگرانی در مورد تأثیر نامتناسب محدودیت‌های پلتفرم بر بیان توسط دولت‌ها و شرکت‌ها ابراز شده است. بنیاد حریم الکترونیک همچنین از مِتا خواست تا رویه‌ها و سیاست‌های تعدیل محتوای خود را که محتوای مربوط به فلسطین را محدود می‌کند، بازنگری کند و مجموعه‌ای از توصیه‌ها را برای عملکرد درست این شرکت صادر کرد.

در آوریل 2023، بنیاد حریم الکترونیک نظراتی را به هیئت نظارت ارسال کرد که در آن به تعدیل بیش از حد کلمه «شهید» و سایر محتوای عربی زبان توسط مِتا، به ویژه از طریق استفاده از ابزارهای کنترل خودکار محتوا، پرداخته شد. هیئت نظارت در پاسخ خود دریافت که رویکرد مِتا به طور نامتناسبی آزادی بیان را محدود می‌کند و این شرکت باید به ممنوعیت عمومی پایان دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.