about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر امور خارجه استرالیا سفیر بعدی این کشور در امور سایبری و فناوری‌های حیاتی را معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سناتور پنی وانگ (Penny Wong)، وزیر امور خارجه استرالیا، انتصاب سفیر بعدی استرالیا در امور سایبری و فناوری‌های حیاتی را اعلام کرد.

جسیکا هانتر (Jessica Hunter)، با ۲۰ سال سابقه در مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC) وابسته به اداره سیگنال‌های استرالیا، جایگزین برندن داولینگ (Brendan Dowling)، سفیر سابق، خواهد شد.

سناتور وانگ در بیانیه‌ای گفت:

«سفیر امور سایبری و فناوری‌های حیاتی، تعامل بین‌المللی استرالیا در امور سایبری و مسائل فناوری حیاتی را رهبری می‌کند، درحالی‌که ظرفیت سایبری و ایجاد تاب‌آوری و واکنش به حوادث را در سراسر منطقه ما ارائه می‌دهد.»

وی اظهار داشت:

«هانتر، تعامل بین‌المللی استرالیا را طبق استراتژی امنیت سایبری ۲۰۲۳-۲۰۳۰ استرالیا هدایت خواهد کرد که بر افزایش نقش ما به عنوان یک رهبر سایبری جهانی مورد اعتماد و تأثیرگذار در جنوب شرقی آسیا و اقیانوس آرام متمرکز است. این استراتژی، تعهد استرالیا را برای تقویت ظرفیت منطقه ما و شکل‌دهی به تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با چالش‌های در حال تحول فضای سایبری ترسیم می‌کند.»

هانتر در حال حاضر دستیار اول مدیرکل مرکز امنیت سایبری استرالیا است و در کنار بسیاری از مهم‌ترین متحدان استرالیا، سابقه کاری گسترده‌ای داشته است. سناتور وانگ مدعی شد که هانتر سابقه درخشانی در امور سایبری، از جمله در مرکز امنیت سایبری استرالیا، داشته است.

وانگ خاطرنشان کرد:

«او خارج از کشور به عنوان رئیس تیم‌های فنی عملیات‌های تهدید سایبری، مرکز امنیت سایبری ملی، در ستاد ارتباطات دولتی بریتانیا (GCHQ) خدمت کرده و به عنوان معاون افسر رابط استرالیا به آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) منتقل شده است.»

سناتور وانگ همچنین از داولینگ به خاطر خدماتش در این نقش از زمان تصدی این سمت در سال ۲۰۲۳ تشکر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.