about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت هوش مصنوعی کلیرویو که به دلیل فروش فناوری بحث‌برانگیز تشخیص چهره شناخته می‌شود، طبق گزارش‌ها مدیرعامل سابق خود را با دو مدیر اجرایی جدید جایگزین کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، یکی از این افراد، حامی مالی بزرگ حزب جمهوری‌خواه و جمع‌آوری‌کننده کمک‌های مالی برای دونالد ترامپ است.

این شرکت به دلیل پایگاه داده‌ی جست‌وجوپذیر خود که به پلیس، سازمان‌های فدرال و سایر مشتریان اجازه دسترسی به ۳۰ میلیارد تصویر چهره استخراج‌شده از اینترنت را می‌دهد، شناخته شده است.

هوآن تون-تت، مدیرعامل پیشین این شرکت، جای خود را به هال لمبرت و ریچارد شوارتز داده است.

مدیران عامل جدید، روابط نزدیکی با حزب جمهوری‌خواه دارند و اعلام کرده‌اند که قصد دارند قراردادهای فدرال شرکت را تقویت کنند.

هال لمبرت در گفت‌وگو با نشریه فوربز (Forbes) اعلام کرد که هم‌اکنون در حال مذاکره با وزارت دفاع، وزارت امنیت داخلی (DHS) و سایر سازمان‌های فدرال برای گسترش همکاری آن‌ها با کلیرویو (Clearview) است.

او در این‌باره بیان کرد:

فرصت‌هایی در این زمینه وجود دارد و من در تلاش هستم تا در این مسیر کمک کنم.

طبق گزارش فوربز، تون-تت برای جلب همکاری دولت فدرال با مشکل مواجه بود و کلیرویو همچنان سودآور نیست.

لمبرت به دلیل ارتباطاتش، فرصت خوبی برای کمک به کلیرویو در جهت کسب قراردادهای فدرال بیشتر دارد.

او عضو کمیته تحلیف ترامپ بوده و شرکت سرمایه‌گذاری‌اش یک صندوق مالی تحت عنوان ماگا (MAGA) ارائه می‌دهد که به مشتریان این امکان را می‌دهد تا در شرکت‌هایی که با باورهای سیاسی جمهوری‌خواهان همسو هستند، سرمایه‌گذاری کنند.

ریچارد شوارتز نیز مشاور ارشد رودی جولیانی در دوران شهرداری وی در نیویورک بوده است.

طبق اطلاعات منتشرشده در یو اس ای اسپندینگ (USA Spending) که قراردادهای فدرال را ردیابی می‌کند، قرارداد ۱.۱ میلیون دلاری کلیرویو با وزارت امنیت داخلی در ماه سپتامبر به پایان می‌رسد.

یک قرارداد ۲.۳ میلیون دلاری دیگر با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا در سال گذشته منقضی شده است.

این شرکت همچنین قراردادی ۳۳۵ هزار دلاری با اف بی آی دارد که این ماه به پایان می‌رسد.

داده‌های یو اس ای اسپندینگ نشان می‌دهد که کلیرویو از زمان تأسیس خود تاکنون هیچ قرارداد فدرال مهم دیگری نداشته است.

بیشتر قراردادهای این شرکت در آمریکا مربوط به نهادهای پلیس ایالتی و محلی است.

شرکت کلیرویو بارها به دلیل استفاده از تصاویر افراد بدون رضایت آن‌ها، هدف شکایت‌های حقوقی قرار گرفته است.

در ژوئن سال گذشته، این شرکت که با مشکلات مالی روبه‌رو بود، برای حل یک شکایت دسته‌جمعی مربوط به نقض حریم خصوصی توافق کرد.

طبق این توافق، شرکت به جای پرداخت غرامت مالی، ۲۳٪ از سهام خود را به‌عنوان جبران خسارت به افرادی که تصاویرشان در پایگاه داده آن ذخیره شده است، واگذار کرد.

در عمل، هر فردی که تصویرش در اینترنت وجود دارد، می‌تواند یکی از اعضای این پرونده تلقی شود.

کلیرویو همچنین تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون دلار جریمه از سوی چندین نهاد حفاظت از داده‌ها در اروپا دریافت کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.