about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تیک‌تاک در بحبوحه سؤالات مربوط به ایمنی کودکان، از میزگرد برنامه‌ریزی شده مجلس نمایندگان آمریکا انصراف داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، جان مولنار، رئیس کمیته منتخب مجلس نمایندگان در امور چین (جمهوری‌خواه - میشیگان)، در تاریخ ۳ سپتامبر اعلام کرد که تیک‌تاک از میزگرد عمومی برنامه‌ریزی‌شده برای ۱۵ سپتامبر، انصراف داده است.

مولنار گفت: 

این شرکت توافق قبلی خود برای حضور در کمیته را لغو کرده و با استناد به تمایل خود برای جلوگیری از بررسی گسترده اقدامات ایمنی کودکان، از حضور در این کمیته خودداری می‌کند.

این کمیته به دنبال پرسش از مدیر ارشد امنیتی تیک‌تاک در مورد دسترسی احتمالی دولت چین به داده‌های آمریکایی‌ها، الگوریتم تیک‌تاک و اقدامات حفاظتی این پلتفرم برای افراد زیر سن قانونی بود. مولنار خاطرنشان کرد که این جلسه قرار نیست منحصراً بر مسائل ایمنی کودکان تمرکز داشته باشد.

به گفته مولنار، تصمیم به عقب‌نشینی در ۲۷ اوت، یک روز پس از اعلام توافق مِتا با دادستان‌های کل ایالت و درخواست از تیک‌تاک و یوتیوب برای پیروی از این توافق، گرفته شد. وی افزود که تیک‌تاک ادعا کرده است که این توافق توانایی آن را برای پاسخ به سؤالات مربوط به ایمنی کودکان محدود می‌کند، حتی اگر میزگرد بر این موضوع متمرکز نبوده باشد.

مولنار گفت:

 این کمیته تلاش خواهد کرد تا جلسه استماع را به زمان دیگری موکول کند و با حسن‌نیت برای محافظت از مردم آمریکا و اطمینان از اینکه مدیران تیک‌تاک به سؤالات کمیته در مورد عملیات و اقدامات حفاظتی آن مطابق با الزامات قانون حفاظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی قبل از پایان سال، پاسخ می‌دهند به کار خود ادامه خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.