about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

بیش از 100 مقام دولتی زیمبابوه در زمینه مهارت‌های امنیت سایبری و ارتقای روندهای امنیتی و استانداردها آموزش دیدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ زیمبابوه در تلاش برای تقویت دفاع سایبری کشور، یک برنامه آموزشی امنیت سایبری برای سازمان‌های دولتی خود ایجاد کرده است. براساس گزارش‌ها، بیش از 100 مقام دولتی اخیراً از برنامه آموزشی جدید امنیت سایبری ملی فارغ‌التحصیل شده‌اند که روندهای امنیتی، استانداردها، حاکمیت و مسائل مربوط به امنیت داده‌های سازمانی را در بر می‌گیرد.

این تلاش در پی چندین عملیات بزرگ حمله سایبری که زیمبابوه را تحت تأثیر قرار داده، انجام می‌شود. مشکلات سایبری این کشور از عملیات‌های اخیر اینترپل که عملیات جرایم سایبری مرتبط با زیمبابه، سودان جنوبی و سایر کشورهای خاورمیانه و آفریقا را نابود کرد، تا نقض حساب‌های بانکی صندوق توسعه نیروی انسانی زیمبابوه در سال 2022 را شامل می‌شود که طبق گزارش‌ها منجر به یک دزدی 120 میلیون دلاری شد.

تاتندا ماوتراس (Tatenda Maveteras)، وزیر فناوری ارتباطات اطلاعات، خدمات پستی و پیک زیمبابوه، به سایبر اکسپرس گفت :

«زیمبابوه از تهدیدات سایبری مصون نیست، همانطور که در حوادث اخیر که در آن حساب‌های رسانه‌های اجتماعی افراد و نهادهای برجسته هک شدند، نشان داده شد. ما همچنین گزارش‌هایی دریافت کردیم مبنی بر اینکه سیستم‌های یک بانک پیشرو زیمبابوه به خطر افتاده و هکرها در ازای افشا نکردن اطلاعات حساس عملیاتی و مشتریان، درخواست باج می‌کنند.»

کارشناسان معتقدند که مانند سایر کشورهای آفریقایی، دیجیتالی شدن سریع و رشد اقتصادی زیمبابوه آن را به هدف اصلی جرایم سایبری تبدیل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

دسترسی
1404/09/24 - 13:25- سایرفناوری ها

دسترسی به پردازنده کوانتومی گوگل توسط دانشمندان بریتانیایی

دانشمندان بریتانیایی از طریق یک همکاری تحقیقاتی به پردازنده کوانتومی گوگل دسترسی پیدا می‌کنند.

برنامه‌ریزی
1404/09/24 - 12:21- آسیا

برنامه‌ریزی ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌

رئیس شرکت مخابراتی ان‌تی‌تی اظهار داشت که ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌ به یک رویکرد خاص نیاز دارد.