about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد که یک کمپین تبلیغاتی روسی را که با استفاده از هوش مصنوعی و حساب‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی به‌دنبال انتشار اطلاعات نادرست بود، از بین برده است؛ ادعایی که هنوز با واکنشی از طرف مسکو مواجه نشده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سایت خبری اِن‌پی‌آر مدعی شده که این کمپین روسی از شمار زیادی ربات مجهز به فناوری هوش مصنوعی برای ایجاد نمایه‌هایی با جعل هویت آمریکایی‌ها در شبکه اجتماعی ایکس و القای حمایت از عملیات نظامی روسیه در اوکراین استفاده می‌کرد.

وزارت دادگستری آمریکا ادعا کرده که این کمپین بخشی از پروژه‌ای بود که توسط یک افسر اطلاعاتی روس اداره می‌شده است.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین ادعا کرد که این مزرعه ربات‌ها و نرم‌افزار هوش مصنوعی پشتیبان آن، توسط یکی از مدیران خبرگزاری «راشاتودی» روسیه حمایت می‌شد.

مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا، روسیه را متهم کرده‌اند که در یک سال انتخاباتی در جهان، تلاش‌های تبلیغاتی خود را افزایش داده است.

پیشرفت‌های فناوری هوش مصنوعی که به افراد امکان می‌دهد به‌سرعت و آسانی متن، تصاویر، صدا و ویدئو‌های شبیه به نمونه‌های واقعی را تولید کنند، نگرانی‌هایی را ایجاد کرده که از این ابزار‌ها برای تبلیغات و انتشار اطلاعات نادرست در مقیاس بزرگتر استفاده شود.

به تازگی، شرکت «متا» مالک فیسبوک و «اُپن اِی آی» خالق چت‌بات هوش مصنوعی «چت جی پی تی» اعلام کردند که کمپین‌های نفوذ خارجی را شناسایی کرده‌اند که از هوش مصنوعی برای ایجاد تغییراتی به نفع خود در افکار عمومی استفاده می‌کنند.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین مدعی شده که حدود هزار نمایه جعلی در شبکه اجتماعی ایکس بخشی از کمپین روسیه بوده است.

روسیه هنوز به این ادعای آمریکا واکنشی نشان نداده، اما چندی پیش در پاسخ به ادعای دولت‌های اروپایی مبنی بر دخالت در انتخابات پارلمان اروپا اعلام کرد که این کشور درگیر یک جنگ اطلاعاتی تمام‌عیار شده است. به گفته مقامات کرملین، این جنگ تمام‌عیار شامل ادعا‌های جعلی است که کشور‌های غربی برای معرفی روسیه به عنوان یک دشمن طراحی کرده‌اند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.