about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پاکستان و عربستان سعودی 27 تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پاکستان و عربستان سعودی 27 یادداشت تفاهم برای همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله انرژی، کشاورزی، معدن، منابع انسانی و امنیت سایبری امضا کردند.

امضای این تفاهم‌نامه‌ها در مراسمی در اسلام آباد برگزار شد و نخست وزیر شهباز شریف (Shehbaz Sharif)، نخست وزیر پاکستان، نیز در آن حضور داشت.

قراردادها شامل سرمایه‌گذاری 70 میلیون دلاری در بخش کشاورزی، ایجاد تولید تراشه‌های نیمه‌هادی پیشرفته در عربستان سعودی، ایجاد صنعت نساجی، پروژه خط لوله نفت سفید، تفاهم‌نامه بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، پروژه برق ترکیبی، توسعه انتقال تأسیسات تولیدی در هر 2 کشور، اقدامات امنیت سایبری برای مشتریان و مشاغل و صادرات ادویه و سبزیجات از پاکستان بود.

به‌علاوه، این توافق‌نامه‌ها ایجاد یک مرکز تولیدی برای تجهیزات جراحی و دندان‌پزشکی و همکاری در برنامه «E-Taaleem» و دیجیتالی‌سازی دولت فدرال را تشریح کرد.

نخست‌وزیر پاکستان در این مراسم گفت :

«شاخص‌های اقتصادی پاکستان در ماه‌های اخیر به دلیل سیاست‌های اقتصادی مدبرانه دولت و همکاری دوستانی مانند عربستان سعودی و چین بهبود یافته است. حواله‌های خارجی و صادرات ما شاهد جهش بوده و تورم از 32 درصد در ماه جاری به 6.9 درصد کاهش یافته است.»

وی خاطرنشان کرد که پاکستان از طریق اقدامات سختگیرانه به سمت اصلاحات ریشه‌ای در اقتصاد خود می‌رود. به گفته شریف، در حالیکه پاکستان و عربستان سعودی همواره از یکدیگر حمایت کرده‌اند، اکنون زمان آن فرا رسیده که این روابط به یک رابطه توسعه اقتصادی، همکاری و ترویج سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

شریف به نمایندگان سعودی از حمایت و تعهد دولت برای اجرای این پروژه‌ها و تلاش‌های دوجانبه بدون هیچ گونه تاخیر و مانعی اطمینان داد.
 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.