about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات کره جنوبی، این کشور استفاده از سیستم تشخیص چهره را برای شماره‌های جدید تلفن همراه الزامی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات کره جنوبی اعلام کرد که این کشور از این پس، در تلاش برای مبارزه با کلاهبرداری سایبری، از مردم می‌خواهد تا هنگام ثبت‌نام برای شماره تلفن همراه جدید، به تشخیص چهره خود اعتراف کنند.

این تلاش به منظور جلوگیری از ثبت غیرقانونی دستگاه‌های مورد استفاده برای سرقت هویت توسط افراد انجام می‌شود.

طبق گزارش‌ها، این طرح برای 3 اپراتور اصلی تلفن همراه و اپراتورهای شبکه مجازی تلفن همراه این کشور اعمال می‌شود. سیاست جدید از ۲۳ مارس سال آینده پس از یک دوره آزمایشی که این هفته آغاز خواهد شد، اجرایی می‌شود.

این وزارتخانه در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد:

«با مقایسه عکس روی کارت شناسایی با چهره واقعی دارنده به صورت آنی، می‌توانیم به طور کامل از فعال شدن تلفن‌هایی که با نام جعلی و با استفاده از شناسه‌های دزدیده شده یا جعلی ثبت شده‌اند، جلوگیری کنیم.»

در ماه اوت امسال، مقامات کره جنوبی از طرحی برای مبارزه با کلاهبرداری‌های فیشینگ صوتی رونمایی کردند که شامل مجازات‌های شدیدتر برای اپراتورهای تلفن همراه است که به اندازه کافی برای جلوگیری از این کلاهبرداری‌ها اقدام نمی‌کنند. طبق گزارش‌ها، این طرح از ویژگی‌های اصلی آن طرح بوده است.

کره جنوبی با کلاهبرداری‌های فیشینگ صوتی مواجه بوده و تا ماه نوامبر سال جاری، ۲۱,۵۸۸ مورد گزارش شده است.

در ماه آوریل گذشته، شرکت مخابراتی «SK Telecom» کره جنوبی هک شد و اطلاعات سیم‌کارت نزدیک به ۲۷ میلیون مشترک به سرقت رفت. نهادهای نظارتی حریم خصوصی اعلام کردند که این شرکت مخابراتی حتی کنترل دسترسی اولیه را نیز اجرا نکرده و به هکرها اجازه داده تا داده‌های احراز هویت و اطلاعات مشترکین را به صورت انبوه به دست آورند.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.