about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بریتانیا از سال ۲۰۲۶ معامله‌گران ارزهای دیجیتال را ملزم به ارائه گزارش جزئیات می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت بریتانیا اعلام کرد که معامله‌گران ارزهای دیجیتال از اول ژانویه ۲۰۲۶ ملزم به گزارش اطلاعات شخصی خود به پلتفرم‌های معاملاتی خواهند بود.

 این اقدام بخشی از چارچوب گزارش‌دهی دارایی‌های دیجیتال (CAFR) است که با توافق‌نامه سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) همسو است و هدف آن بهبود انطباق با قوانین مالیاتی موجود است.

طبق این چارچوب، صرافی‌ها باید اطلاعات مشتری، از جمله تراکنش‌های ارزهای دیجیتال و شماره‌های مرجع مالیاتی را به اداره درآمد و گمرک بریتانیا (HMRC) ارائه دهند.

معامله‌گرانی که جزئیات موردنیاز را ارائه ندهند، ممکن است با جریمه‌هایی تا سقف ۳۰۰ پوند مواجه شوند، و پلتفرم‌ها نیز ممکن است به‌ازای هر مشتری گزارش نشده، به همان میزان جریمه شوند.

مرجع مالیات، پرداخت‌ها و گمرکات بریتانیا (HMRC) انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ از طریق قوانین گزارش‌دهی جدید، تا ۳۱۵ میلیون پوند درآمد کسب کند.

کارشناسان هشدار می‌دهند که صرافی‌ها ممکن است با چالش‌هایی در جمع‌آوری اطلاعات دقیق مواجه شوند و احتمالاً هزینه‌های انطباق را به کاربران منتقل کنند. برخی از سرمایه‌گذاران ممکن است در ابتدا به پلتفرم‌های ناسازگار روی‌آورند، اما انتظار می‌رود استانداردهای بین‌المللی به‌مرورزمان هماهنگی جهانی را هدایت کنند.

 به نظر می‌رسد مرجع مالیات، پرداخت‌ها و گمرکات بریتانیا فقط زمانی که سود محقق شود، مالیات بر آن را ترجیح می‌دهد، اگرچه هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و مشورت با ذی‌نفعان ادامه خواهد یافت.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد