about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دانشگاه‌های بریتانیا خواستار اقدام سریع در مورد آموزش هوش مصنوعی شدند تا مزیت رقابتی خود را از دست ندهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشگاه‌های بریتانیا در معرض خطر از دست دادن مزیت رقابتی خود هستند، مگر اینکه رویکردی روشن و آینده‌نگر به آموزش داشته باشند. کاهش ثبت‌نام، بودجه محدود و سیستم‌های دیجیتال قدیمی، کمبود سواد هوش مصنوعی را در بسیاری از مؤسسات آشکار کرده است.

با ضروری شدن مهارت‌های هوش مصنوعی برای نیروی کار امروزی، کارفرمایان به طور فزاینده‌ای از فارغ‌التحصیلان انتظار دارند که کاربرانی با اعتماد به نفس باشند نه ناظرانی منفعل.

بسیاری از دانشگاه‌ها به جای بررسی پتانسیل کامل پلتفرم‌های یادگیری مدرن، همچنان به فناوری‌های قدیمی متکی هستند. ابزارهای هوش مصنوعی می‌توانند با تطبیق با نیازهای فردی دانش‌آموزان و کمک به مربیان در شناسایی شکاف‌های یادگیری، تدریس را بهبود بخشند.

با این حال، تعداد کمی از کارکنان آموزش کافی دیده‌اند و بسیاری از دانشگاه‌ها فاقد منابع یا ساختار لازم برای گنجاندن مؤثر هوش مصنوعی در آموزش روزانه هستند.

برای از بین بردن شکاف رو به رشد بین آموزش و محل کار، دانشگاه‌ها باید دوره‌های کوتاه مدت انعطاف‌پذیر و ریزمدارسی‌هایی را بررسی کنند که مهارت‌های آماده برای محل کار را توسعه می‌دهند.

معرفی استانداردهای اخلاقی و شفافیت داده‌ها از ابتدا، تضمین می‌کند که هوش مصنوعی به طور مسئولانه و بدون تضعیف صداقت دانشگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد