about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رسانه اجتماعی تیک تاک ، صدها شغل را به جهت استفاده بیشتر از هوش مصنوعی در تعدیل محتوا ،حذف خواهد کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت بایت دنس اعلام کرد رسانه اجتماعی تیک تاک در حال اخراج صدها کارمند از نیروی کار جهانی خود از جمله تعداد زیادی از کارکنان در مالزی است.زیرا این پلتفرم قصد دارد هدف خود را به سمت استفاده بیشتر از هوش مصنوعی در تعدیل محتوا تغییر دهد. 

این شرکت بیش از ۷۰۰ کارمند خود در دفتر مالزی را اخراج کرده است. منابع آگاه به این موضوع اعلام کردند ،این کارمندان که بیشتر آن ها در عملیات تعدیل محتوای شرکت فعالیت داشتند، از طریق ایمیل از اخراج خود مطلع شدند.

تیک تاک، این تعدیلات را تایید و اعلام کرد، چند صد کارمند به عنوان بخشی از یک برنامه گسترده تر برای بهبود عملیات تعدیل در سطح جهانی تحت تاثیر قرار می گیرند.

تیک تاک از ترکیب تشخیص خودکار و تعدیل کننده های انسانی برای بررسی محتوای منتشر شده در پلتفرم خود استفاده می کند. 

طبق اعلام وب سایت این شرکت، بایت دنس بیش از 110 هزار کارمند در بیش از ۲۰۰ شهر جهان دارد.

سخنگوی تیک تاک در بیانیه ای گفت: 

ما این تغییرات را به عنوان بخشی از تلاش های مداوم خود برای تقویت بیشتر مدل عملیاتی جهانی خود برای تعدیل محتوا انجام می دهیم.

به گفته سخنگوی تیک تاک ، این شرکت انتظار دارد امسال ۲ میلیارد دلار در سطح جهانی در زمینه اعتماد و ایمنی سرمایه گذاری کند و همچنان به بهبود کارایی ادامه خواهد داد و ۸۰ درصد از محتوای نقض کننده دستورالعمل ها اکنون توسط فناوری های خودکار حذف می شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد