about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد که این کشور یک دیپلمات روسی را به اتهام جاسوسی در مورد تلاش‌های جنگی اوکراین را اخراج کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آلمان یک دیپلمات روسی متهم به جاسوسی را اخراج کرد و همین امر تنش‌ها بین برلین و مسکو را بر سر فعالیت‌های اطلاعاتی مرتبط با جنگ اوکراین تشدید می‌کند.

وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد که یکی از اعضای کادر دیپلماتیک روسیه را عنصر نامطلوب اعلام و سفیر مسکو را احضار کرد تا رسماً این تصمیم را به او ابلاغ کند.

این وزارتخانه عنوان کرد:

«ما جاسوسی در آلمان را، به ویژه تحت پوشش مقام دیپلماتیک، نمی‌پذیریم. به این فرد دستور داده شده که فوراً کشور را ترک کند.»

نشریه آلمانی اشپیگل و سازمان رسانه‌ای مستقل روسی اینسایدر، دیپلمات اخراج شده را آندری مایوروف (Andrei Mayorov)، معاون وابسته نظامی روسیه در آلمان، معرفی کردند. بنا به گزارش‌ها، مایوروف دارای درجه سرهنگی در آژانس اطلاعات نظامی روسیه (GRU) است.

بنابر ادعای محققان، مایوروف به عنوان رابط ایلونا کوپیلووا (Ilona Kopylova)، شهروند دوگانه اوکراینی-آلمانی، که پیش از این به ظن جاسوسی برای روسیه در برلین دستگیر شده بود، عمل کرده است. مقامات آلمانی معتقدند که کوپیلووا حداقل از نوامبر ۲۰۲۳ با یک مقام سفارت روسیه که برای یک سرویس اطلاعاتی کار می‌کرد، در ارتباط بوده است.

دادستان‌ها گفتند که کوپیلووا از ارتباطات خود با کارمندان فعلی و سابق وزارت دفاع آلمان برای جمع‌آوری اطلاعات مربوط به کمک‌های نظامی به اوکراین، سایت‌های آزمایش پهپاد و صنعت تسلیحات استفاده کرده است. او همچنین متهم است که به رابط روسی خود کمک کرده تا با هویت جعلی در رویدادهای سیاسی در برلین شرکت و ارتباطات مفیدی برقرار کند.

یوهان وادفول (Johann Wadephul)، وزیر امور خارجه آلمان، ادعا کرد که این اخراج پیام روشنی به مسکو می‌فرستد. وی افزود:

«ما روشن کرده‌ایم که این یک اقدام خصمانه است و فعالیت‌های اطلاعاتی در کشور ما، به ویژه تحت پوشش دیپلماسی، غیرقابل قبول است. اقدامات تهاجمی روسیه عواقبی دارد.»

سفارت روسیه در برلین این ادعاها را رد کرد و آنها را تحریک پوچ و عجولانه خواند و آلمان را به دامن زدن به جنون جاسوسی رو به رشد متهم کرد.

سفارت روسیه در آلمان در بیانیه‌ای اظهار داشت که اقدامات غیردوستانه برلین بی‌پاسخ نخواهد ماند.

تنش‌ها بین برلین و مسکو در ماه‌های اخیر تشدید شده است. در ماه دسامبر سال گذشته، آلمان پس از متهم کردن مسکو به حمله سایبری به سازمان کنترل ترافیک هوایی این کشور و اجرای یک کمپین انتشار اطلاعات نادرست پیش از انتخابات عمومی فوریه ۲۰۲۵، سفیر روسیه را احضار کرد.

در ماه می نیز برلین سفیر خود را از مسکو به دلیل آنچه که نفوذهای سایبری تحت حمایت روسیه خواند که شرکت‌های دفاعی، هوافضا و فناوری اطلاعات آلمان و همچنین حزب حاکم سوسیال دموکرات را هدف قرار داده بود، فراخواند.

منبع:

تازه ترین ها
در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد

وزارت
1405/01/20 - 15:44- جنگ سایبری

وزارت دادگستری آمریکا هک ایمیل‌های مدیر اف‌بی‌آی را تأیید کرد

گروه هکری حنظله در میانه جنگ آمریکا با ایران از هک موفق میدر اف بی آی خبر داد