about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دادستان‌های فنلاندی دومین فرد را در ارتباط با پرونده اخاذی از مرکز روان‌درمانی «واستامو» متهم کرده‌اند؛ دنیل لی نیوهارد، شهروند آمریکایی.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، خدمات دادستانی فنلاند روز دوشنبه اعلام کرد که نیوهارد به اتهام معاونت در «تلاش برای اخاذی شدید» متهم شده است.

این نهاد عنوان کرد که مظنون ۲۸ ساله این اتهام را رد کرده و مشخص نکرد که آیا او در بازداشت به سر می‌برد یا خیر.

این پرونده پس از آزادی «الکسانتری کیویمَکی»، مجرم سایبری فنلاندی که هفته گذشته در حالی از بازداشت آزاد شد که به حکم خود اعتراض کرده است، ادامه یافت.

او پیش‌تر به بیش از ۲۰ هزار مورد تلاش برای اخاذی در ارتباط با پرونده واستامو محکوم شده بود.

اگرچه کیویمَکی مظنون اصلی محسوب می‌شود، اما اوایل امسال اداره ملی تحقیقات فنلاند اعلام کرد که در حال بررسی دخالت احتمالی یک ساکن استونی نیز هست که گمان می‌رفت در اخاذی از مرکز روان‌درمانی و انتشار اطلاعات بیماران در اینترنت نقش داشته باشد.

نسخه ذخیره‌شده‌ای از یک پروفایل کارآفرینی (که اکنون بسته شده) در وب‌سایت استونیایی اینفو رجیستر (Inforegister) فردی به نام «دنیل لی نیوهارد» با تاریخ تولد ۲۳/۰۳/۱۹۹۷ (۲۸ ساله) را ثبت کرده است.

«پاسی وینیو»، دادستان منطقه‌ای در ناحیه قضایی غرب فنلاند، به رسانه ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) تأیید کرد که نیوهارد شهروند آمریکاست.

پرونده او در دادگاه ناحیه «اوسیمای غربی» رسیدگی خواهد شد.

دادستان‌های فنلاندی اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند اتهام معاونت در انتشار اطلاعات را کنار بگذارند، زیرا پیگیری آن نسبت به ماهیت پرونده و مجازات احتمالی نامتناسب خواهد بود.

آنان افزودند که اتهامات نیوهارد تنها مربوط به تلاش برای اخاذی از مرکز واستامو است و شامل قربانیان آن نمی‌شود.

اسناد دادگاه نشان می‌دهد که نیوهارد کاربر یکی از سرورهایی بوده که توسط کیویمَکی مدیریت می‌شد و برای هک و اخاذی از واستامو و بیمارانش به کار گرفته شده بود.

طبق ادعاها، لاگ‌های این سرور شامل یک نشانی آی پی (IP) بوده که به اتصال اینترنت مورد استفاده نیوهارد در استونی و همچنین به نشانی منزل او مرتبط است.

کیویمَکی که تمام اتهامات را رد کرده، از سال ۲۰۲۳ در بازداشت بود؛ زمانی که در فرانسه دستگیر و به فنلاند مسترد شد.

آزادی او در جریان فرجام‌خواهی، محکومیت پیشینش ــ شش سال و سه ماه زندان ــ را لغو نمی‌کند، اما طبق قوانین فنلاند، تا پایان روند تجدیدنظر بی‌گناه فرض می‌شود.

آزادی او فصل تازه‌ای در یکی از مهم‌ترین پرونده‌های کیفری حریم خصوصی داده‌ها در اروپا محسوب می‌شود.

این هکر که پیش‌تر در نوجوانی به دلیل مشارکت در گروه لیزارد اسکوآد (Lizard Squad) محکوم شده بود، به جرم تلاش برای اخاذی در مقیاس صنعتی از بیماران مرکز واستامو گناهکار شناخته شد.

وکلای قربانیان این هفته به خبرنگاران گفتند که موکلانشان همچنان از پیامدهای این هک رنج می‌برند و به‌طور کلی، این پرونده جامعه فنلاند را به شدت متزلزل کرده است.

هک مرکز واستامو در سال ۲۰۱۸ رخ داد، اما در سال ۲۰۲۰ علنی شد، زمانی که کیویمَکی شروع به اخاذی از بیماران به‌صورت فردی کرد و تهدید کرد که در صورت عدم پرداخت پول، اطلاعات شخصی و جزئیات جلسات درمان آنان را منتشر خواهد کرد.

بیش از ۲۴ هزار نفر دریافت چنین تلاش‌های اخاذی را به پلیس فنلاند گزارش کردند؛ رکوردی در میان پرونده‌های کیفری این کشور.

طبق گزارش‌ها، بسیاری از قربانیان کودکان یا افرادی بودند که تحت درمان برای آسیب‌های روحی شدید قرار داشتند.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.