about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اجرای سیاست شیلد سایبری در پاکستان

پاکستان سیاست سپر سایبری را با هدف تقویت امنیت دیجیتال در سراسر کشور اجرا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پاکستان سیاست سپر (شیلد) سایبری را برای افزایش امنیت دیجیتال در سراسر کشور راه‌اندازی کرد. شازا فاطمه خواجه (Shaza Fatima Khawaja)، وزیر فدرال فناوری اطلاعات و ارتباطات پاکستان، گفت که این سیاست، حفاظت جامعی را برای سیستم‌های دولت الکترونیک، خدمات مالی و داده‌های مرتبط با سلامت فراهم می‌کند.

خواجه تأکید کرد که امنیت سایبری به یک اولویت امنیت ملی تبدیل شده و چارچوب جدید، حفاظت دیجیتال را برای مؤسسات دولتی و خصوصی یکپارچه می‌کند. او نقش جوانان پاکستانی در دفاع از مرزهای دیجیتال را تصدیق و از مشارکت‌های فناوری آنها تقدیر کرد.

طبق ابتکار ملت دیجیتال پاکستان، دولت در حال ترویج سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد فرصت‌هایی برای متخصصان جوان است؛ این سیاست همچنین با سیاست ملی هوش مصنوعی که اخیراً معرفی شده، همسو است و از شرکت‌ها و نوآوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

فاطمه خواجه خاطرنشان کرد که این اقدامات در حال حاضر به رشد صادرات فناوری اطلاعات پاکستان کمک کرده است. او تأکید کرد که دیجیتالی شدن سراسری، با هدایت نخست وزیر، زیرساخت‌های دیجیتال قوی‌تر، حفاظت بهتر از داده‌های حساس و فرصت‌های اقتصادی گسترده‌تر در بخش فناوری اطلاعات را تضمین می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد