about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

دیپ‌سیک نیز ممکن است به دلایل امنیت ملی مجبور به توقف فعالیت در آمریکا شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بعد از تیک‌تاک، حالا ظاهراً نوبت به استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک رسیده تا با ممنوعیت فعالیت در آمریکا دست‌وپنجه نرم کند.

براساس گزارشی که نیویورک‌تایمز منتشر کرده، دولت دونالد ترامپ درحال بررسی طرحی است که دسترسی استارتاپ دیپ‌سیک به تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا را محدود می‌کند. درنتیجه این اقدام، احتمالاً فعالیت‌های دیپ‌سیک در آمریکا نیز محدود یا حتی مسدود خواهد شد.

 

دیپ‌سیک ممکن است به سرنوشت تیک‌تاک در آمریکا دچار شود

 

وضع چنین محدودیت‌های علیه دیپ‌سیک در ادامه اقدامات دولت آمریکا برای رقابت با چین در زمینه هوش مصنوعی است. ماه‌ها پس از اینکه دیپ‌سیک توانست با مدل‌های خود برخی از غول‌های هوش مصنوعی غربی را به چالش بکشد، حالا دولت ترامپ درحال بررسی ممنوعیت فعالیت‌های آن ایالات متحده است.

روز سه‌شنبه کاخ سفید محدودیت‌های جدیدی روی صادرات تراشه‌های H20 انویدیا به چین وضع کرد. انویدیا حالا برای صادرات این تراشه‌ها به چین به مجوزهای خاصی از وزارت بازرگانی آمریکا نیاز دارد. این درحالی است که تراشه‌های H20 مخصوص بازار چین طراحی شده‌اند و به‌رغم اینکه قدرت محاسباتی آنها از دیگر محصولات انویدیا پایین‌تر است، اما همچنان خواهان زیادی در میان شرکت‌های چینی دارد. غول‌های فناوری چینی از تراشه‌های H20 برای آموزش مدل‌های خود استفاده می‌کنند.

موفقیت دیپ‌سیک تاکنون حواشی زیادی به همراه داشته است. OpenAI این استارتاپ چینی را به سرقت اطلاعات و IPهای خود متهم کرده است. همچنین بررسی صورت‌گرفته نشان می‌دهد که پاسخ‌های ارائه‌شده توسط دیپ‌سیک برخی مواقع شباهت بسیار زیادی با پاسخ‌های ChatGPT و سایر چت‌بات‌های هوش مصنوعی غربی دارند.

OpenAI پیش‌ازاین از دولت آمریکا درخواست کرده بود تا دیپ‌سیک را از دسترس کاربران آمریکایی خارج کند. OpenAI گفته بود که تمام فعالیت‌های دیپ‌سیک تحت نظارت دولت چین است و این موضوع امنیت کاربران آمریکایی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

حالا باید دید سرنوشت دیپ‌سیک در آمریکا به کجا خواهد رسید. این احتمال وجود دارد که این چت‌بات نیز به سرنوشت تیک‌تاک دچار شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/18 - 16:01- آسیا

تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری تایوان در برابر چین

تایوان اعلام کرد که زیرساخت‌های امنیت سایبری خود را در برابر هکرهای تحت حمایت چین تقویت می‌کند.

آمادگی
1404/02/18 - 15:34- آسیا

آمادگی اندک شرکت‌های مالزی برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت امنیت سایبری سیسکو هشدار داد که تنها 3 درصد از شرکت‌های مالزیایی برای رویارویی با تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی آمادگی دارند.

هک
1404/02/18 - 13:43- جرم سایبری

هک وب‌سایت‌های بریتانیا توسط هکرهای روسی

هکرهای طرفدار روسیه اعلام کردند که چندین وب‌سایت بریتانیایی از جمله شوراهای محلی را هدف قرار داده‌اند.