about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال مذاکرات پیشرفته برای خرید استارت‌آپ سایبری اسرائیلی آکسونیوس به مبلغ ۲ میلیارد دلار است.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ طبق گفته وبگاه اسرائیلی کالکالیست (Calcalist)، غول فناوری سیسکو (Cisco) در حال مذاکرات پیشرفته برای خرید شرکت امنیت سایبری اسرائیلی آکسونیوس (Axonius) به قیمت ۲ میلیارد دلار است. ارزش آکسونیوس پیش از این ۲.۶ میلیارد دلار بود. این شرکت در فضایی مشابه آرمیس (Armis) فعالیت می‌کند که ماه گذشته به قیمت ۷.۷۵ میلیارد دلار فروخته شد.

آکسونیوس تا به امروز تقریباً ۷۰۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده و سرمایه‌گذارانی از جمله اکسل (Accel)، سیلور لِیک (Silver Lake)، شرکای سرمایه‌گذاری بِسِمِر (Bessemer Venture Partners)، «Iconiq Capital» و «Alkeon Capital» در آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اولین سرمایه‌گذار این شرکت، «YL Ventures»، از آن زمان از دارایی‌های آن خارج شده است. نوامبر گذشته، آکسونیوس حدود ۱۰۰ نفر از ۹۰۰ کارمند خود را در سراسر سرزمین‌های اشغالی و ایالات متحده اخراج کرد. این شرکت در ژوئیه سال گذشته، سینِریو (Cynerio)، یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی متخصص در تجهیزات پزشکی برای بیمارستان‌ها را در یک معامله ۱۸۰ میلیون دلاری خریداری کرد. آکسونیوس در واکنش به این موضوع ادعا کرد:

«آکسونیوس در حال مذاکره برای خرید از سوی سیسکو نیست. استراتژی ما ایجاد یک شرکت پایدار و مستقل است. ما بر اجرا، خدمت به مشتریان و ادامه رشد خود متمرکز هستیم. توجه ما به همین جاست.»

آکسونیوس که در سال ۲۰۱۷ در نیویورک توسط دین سیسمن (Dean Sysman)، اوفری شور (Ofri Shur) و آویدور بارتوف (Avidor Bartov)، همگی فارغ‌التحصیل واحدهای سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، تأسیس شد، پلتفرمی جامع برای مدیریت و ایمن‌سازی دستگاه‌های متصل به شبکه‌های شرکتی ارائه می‌دهد. این پلتفرم یک کاتالوگ دارایی متمرکز در اختیار سازمان‌ها قرار می‌دهد، شکاف‌های موجود در پوشش امنیتی موجود را شناسایی و به‌طور خودکار سیاست‌های امنیتی را اجرا می‌کند. این پلتفرم با بیش از ۳۰۰ راهکار امنیتی و مدیریتی ادغام می‌شود، می‌تواند در عرض چند دقیقه مستقر شود و برای بهبود فوری پوشش امنیتی طراحی شده است.

مشکلی که آکسونیوس به آن می‌پردازد، نابینایی بسیاری از سازمان‌های بزرگ در مورد دارایی‌های دیجیتال خود است. در محیطی که هر کارمند ممکن است یک کامپیوتر، یک تلفن، چندین برنامه ابری (SaaS) و حساب‌های کاربری متعدد داشته باشد، دانستن اینکه چه چیزی به شبکه متصل است و آیا امن است یا خیر، چالش‌برانگیز خواهد بود. آکسونیوس به ابزارهای سازمانی موجود، از جمله نرم‌افزار آنتی‌ویروس، سیستم‌های ابری و پلتفرم‌های مدیریت کاربر متصل می‌شود و داده‌ها را برای ایجاد یک منبع واحد حقیقت مرتبط می‌کند. این ابزار به‌طور خودکار دستگاه‌ها یا برنامه‌هایی را که فاقد امنیت هستند یا با سیاست‌های شرکت مطابقت ندارند، شناسایی می‌کند و می‌تواند اقدامات اصلاحی خودکار مانند مسدود کردن کاربران غیرمجاز یا نصب به‌روزرسانی‌های از دست رفته را انجام دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد